MÜSİAD Galasında ÖZEL - ÖZKUTLU Gerginliği

MÜSİAD'ın açılış ve gala programına İl Temsilcisi Selim Özkutlu'nun Dereboğazı yolunu gündeme getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2014 14:24
MÜSİAD Galasında ÖZEL - ÖZKUTLU Gerginliği

MÜSİAD Isparta Temsilciliği’nin dün yapılan kurdele kesim töreninden sonra Açılış ve Gala Programı Barida Hotels’de gerçekleştirildi.

Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Nurettin Nebati, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Burdur Valisi Hasan Kürklü, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve dernek üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

ÖZKUTLU, DEREBOĞAZI YOLUNU GÜNDEME GETİRDİ

Programın açış konuşmasını yapan MÜSİAD Isparta Temsilcisi Selim Mustafa Özkutlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati’ye yönelik bir konuşma yapan Özkutlu, Dereboğazı yolu konusunda Isparta’nın talebini dile getirdi.

Özkutlu, “Siz bugün Antalya Havalimanı’na indikten sonra Dereboğazı yolunda müthiş manzaraları görerek geldiniz. Isparta Antalya karayolunun Antalya’dan Isparta’ya 12, Isparta’dan Antalya’ya 12 km si duble yol olarak yapılıyor. Bununla birlikte arada kalan 80 km’nin duble yol yapılması halinde doğu bölgesine ulaşım kolaylaşacak. Antalya’nın şehir için trafiği rahatlayacak. Doğu Antalya’da üretilen tarımsal ürünlerin daha kolay ulaşması sağlanacaktır. Arada kalan 80 km’lik kısmın duble yol olarak sağlanmasını bekliyoruz. Kalkınmada öncelikli yöre olarak Isparta’nın hak ettiği seviyeye gelmesi bir diğer beklentimizdir. Bu talepleri sizlere arz etmekteyiz” diye konuştu.

ÖZEL’DEN DEREBOĞAZI ÇIKIŞI

AK Parti Milletvekili Recep Özel ise MÜSİAD’ın Isparta’da gecikmiş bir açılış yaptığını söyledi. Geç kalınmış bir işi başardıkları için Özkutlu ve ekibine teşekkür eden Özel, “İşadamları derneği adı altında Isparta’da bir çok dernek kuruldu. MÜSİAD bizi biz yapan değerlerin temsilcisi olarak hayat buldu. Yoluna devam ediyor. Suçu kendimiz de aramak gerekir. Neden öne ayak olmadık diye bunun kabahatini üzerimize alıyoruz” dedi.

Öte yandan Özkutlu’nun Dereboğazı yolundaki talebini de değerlendiren Özel, Özkutlu’nun bu konudaki konuşmasını iyi niyetle bağdaştırmadığını belirtti.

Özel, şunları söyledi: “Orta kısmında proje çalışmaları devam ediyor. Bunu halen daha gazete köşelerine taşıyarak orada burada konuşmalarını iyi niyetle bağdaştıramıyorum. Yolla ilgili mevzu bitmiştir. Yol yapılmaya başlanmıştır ve en kısa sürede Antalya’ya ulaşımı bu yoldan sağlayacağız. Başbakanın sözü üzerine söz söylemek kimsenin haddine değildir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum