MÜSİAD ve BAKA Ortak Çalışma Yapacak

Proje ve girişimcilik kapsamında işbirliği içinde hareket eden BAKA ve MÜSİAD Isparta Şubesi çalışmalarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ekim 2014 13:03
MÜSİAD ve BAKA Ortak Çalışma Yapacak

MÜSİAD Isparta Şubesinde gerçekleştirilen dost meclisi ve kahvaltılı konferansta katılımcı MÜSİAD üyelerine BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, Isparta Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ali Galip Bilgili, Dış İlişkiler ve Tanıtım Birimi Başkanı Mehmet Pehlivan tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Konferansta BAKA proje destekleri, girişimcilik uygulamaları ve projelendirme üzerine detaylı bilgi paylaşımı yapıldı. Konferansta konuşan BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin MÜSİAD ile işbirliğinin geliştirilmesi ve yapılacak projeler ile Isparta adına güzel hizmetler yapılmasını hedeflediklerini belirtti.

MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Selim Mustafa Özkutlu ise amaçlarının Isparta için hizmet olduğunu, bu noktada desteklerini esirgemeyen BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ve ekibine teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum