MÜSİAD’dan 10 Ocak Mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İl Temsilcisi Mustafa Selim Özkutlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü ve İdareciler Gününü kutladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2014 14:16
MÜSİAD’dan 10 Ocak Mesajı

MÜSİAD İl Temsilcisi Özkutlu, 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlayarak, “Basın kuruluşlarımız ve mensubu olan gazeteciler; gecelerini gündüzlerine katarak, kar, yağmur, sıcak, soğuk demeden, yeri geldiğinde en tehlikeli durumlarda dahi canla başla çalışarak, haber ve değerlendirmeleri ile toplumu doğru bilgilendirme görevlerini yerine getirmektedirler.
Bu duygu ve düşüncelerle, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti yapan değerli yerel ve ulusal basın mensuplarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutlarım” dedi.

Özkutlu ayrıca, İdareciler Gününü de kutlayarak, “Mülki idare amirleri 'Halka hizmet Hakk'a hizmettir' ilkesiyle görev ifa eden, vatandaşların her türlü sorunlarını, taleplerini, ihtiyaçlarını tespit ve analiz eden, ekonomik, sosyal ve kültürel çalışmalar yapan toplum önderleridir. Devleti ve hükümeti temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil şefkatini de temsil etmektedirler. Bu vesileyle, milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün vazife bilinciyle fedakarca çalışan veya emekli olmuş bu onurlu camianın mensubu olan tüm idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler Günü'nü kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.