MÜSİAD’dan 62. Hükümet Açıklaması

MÜSİAD Isparta Başkanı Mustafa Selim Özkutlu, Prof Dr. Ahmet Davutoğlu Başbakanlığında kurulan 62. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ne başarı dileklerinde bulunarak, yeni hükümetin Yeni Türkiye’nin inşası yolunda başarıyla çalışacağına inancının tam olduğunu

Yayınlanma:
MÜSİAD’dan 62. Hükümet Açıklaması

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Özkutlu, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Sanayiciler ve İş adamları olarak bizlerin can suyu, ekonomik istikrardır. MUSİAD’ın da daha önce birçok platformda belirttiği gibi ekonomik istikrarın olmazsa olmazı ise siyasi istikrardır. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Başbakanlığında kurulan 62. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, 12 yıldır tüm müdahale denemelerine rağmen süren siyasi istikrarın devamının sağlanması noktasında bizleri oldukça memnun etmiştir.

Kendisinin akademisyenlik, danışmanlık ve bakanlık dönemlerinde memleketimiz için göstermiş olduğu gayretli ve başarılı çalışmalarının ve hizmetlerinin, Başbakanlığı döneminde artarak devam edeceğini ümit ediyor ve buna tüm kalbimle inanıyorum.

Yeni kabinenin; tecrübeli üyeler, kabineye yeni katılanlar ve kabinedeki görevleri değişen sayın Bakanlarımızla birlikte tam bir uyum içerisinde, hali hazırda devam eden reformlar ve kamuoyunun beklentileri yönünde, Yeni Türkiye’nin inşası yolunda tam bir uyum içerisinde başarıyla çalışacağına olan inancımız tamdır. Bu vesileyle Başbakanlık görevi boyunca gerçekleştirdiği özverili ve başarılı çalışmaları dolayısı ile sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan a da sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, kendisine yeni görevinde de başarılar diliyorum. Allah Devletimizin ve Milletimizin ilelebet yar ve yardımcısı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.