MÜSİAD’dan Ankara Çıkarması

MÜSİAD’dan Ankara Çıkarması

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2017 11:02
MÜSİAD’dan Ankara Çıkarması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi heyeti tarafından,  İstanbul Sütlüce’de bulunan MÜSİAD Genel Merkezinde MÜSİAD Genel Başkan Abdurrahman Kaan’a " Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulunuldu.

MÜSİAD’ın Isparta’da yapmış olduğu faaliyetler ve etkinliklerle ilgili bilgilendirmede bulunan Şube Başkanı Selim Özkutlu, "MÜSİAD Isparta Şubesi olarak en büyük hedefimiz ilimiz büyürken, derneğimizi de aynı orantıda büyütüp milli ekonomiye ve sermayeye en iyi şekilde katkı yapıp şehrin kalkınması için çalışmalarımızı sürdürmemiz" dedi. Özkutlu, kendilerini kabul edip ağırladığı için MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan'a  teşekkür ederken; "Genel Başkanlığınızın camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan da Isparta Şubesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek 'Genel Merkez olarak Isparta Şubesine geçmişte vermiş olduğumuz destek artarak devam edecektir" diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.