MÜSİAD’dan CHP’ye Nezaket Ziyareti

MÜSİAD Başkanı Mustafa Selim Özkutlu ve beraberindeki heyet CHP Isparta İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Başkan Vedat Şenol ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı ile görüş alışverişinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2014 13:56
MÜSİAD’dan CHP’ye Nezaket Ziyareti

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mustafa Selim Özkutlu ve beraberindeki heyet Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı ile görüş alışverişinde bulunan MÜSİAD Başkanı Mustafa Selim Özkutlu, açıklamalarında “Ortak payda Isparta” vurgusu yaptı.
MÜSİAD Başkanı Özkutlu, “Ortak payda Isparta olunca biz MÜSİAD olarak her fikre, her görüşe açığız. Isparta yararına olacak fikir ve projelerin de takipçisiyiz” ifadelerini kullandı.

Özkutlu, “Isparta’da siyasi partilerimizin adayları ayrı ayrı çok değerli isimler. Biz hepsine başarılar diliyoruz. Altını çizerek yinelemek istiyoruz ki, ortak paydamız Isparta” diye konuştu.

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ortak payda Isparta vurgusu gerçekten çok önemli. Biz de aynı duyguları yaşıyoruz. Hocamızın adaylığı gündeme geldiği zaman bizler çeşitli sivil toplum kuruluşlarında fikir alış verişleri, istişareler yaptık. Hocamızın ismi gerçekten büyük bir heyecan yarattı. Gerçekten de adayları fikir ayrımı yapmadan vizyonlarıyla, projeleriyle değerlendirmek gerekiyor” dedi.

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı da halkla temas kurmanın önemine işaret etti. Prof. Dr. Çakmakçı, “Siyasette halkla temas kurmak gerçekten çok önemli. Bana soruyorlar ‘neden milletvekilliği düşünmedin’ diye. Ben her zaman şunu söyledim; Eser bırakmak istiyorum. Isparta’ya bir iz bırakmak istiyorum. Milletvekilliğinde bu çok mümkün olmuyor. Ama Belediye Başkanı eser bırakır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.