MÜSİAD’dan Emniyet Müdürüne Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta İl Temsilcisi Mustafa Selim Özkutlu ve dernek üyeleri İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’u makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2014 10:13
MÜSİAD’dan Emniyet Müdürüne Ziyaret

Ziyarette, MÜSİAD Isparta Temsilciliği olarak çalışmalarına başladıklarını belirten Özkutlu, ileriki tarihlerde yapılacak resmi açılış törenlerinde İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’ u da aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

Emniyet Müdürü Or’un Isparta’da göreve başladığından beri yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Özkutlu, bir işadamı olarak yatırım yapmak için en önemli hususlardan birinin o bölgedeki huzur ve güvenlik olduğunu, güvenliğin olmadığı bir yerde yatırımdan söz edilemeyeceğini belirtti. Bu bağlamda Isparta polisinin gösterdiği gayretli çalışmalara teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, MÜSİAD il temsilcisi ve üyelerine Isparta ilinde yapacakları çalışmalar için başarılar dilediler.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve temenniler ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.