MÜSİAD'tan AK Parti Genel Merkezi'ne Ziyaret

MÜSİAD Isparta Şubesi, AK Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve Mali-İdari İşler Genel Başkan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati'yi makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2014 14:59
MÜSİAD'tan AK Parti Genel Merkezi'ne Ziyaret

AK Parti 1. Olağanüstü Genel Kurul'u sonrasında yeniden Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı olan Süleyman Soylu ve Mali-İdari İşler Genel Başkan Yardımcısı olan Dr. Nureddin Nebati'ye iade-i ziyarette bulunan Müsiad üyeleri samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Süleyman Soylu ve Dr. Nureddin Nebati'ye el dokuması halı ve gül ürünleri hediye ettiler.

Müsiad Isparta Şubesi Başkanı Selim Mustafa Özkutlu ziyarette, Isparta ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduğunu, kendilerine yapılan ziyaretlere binaen iade-i ziyarette bulunduklarını ve her iki Genel Başkan Yardımcısının da Isparta ile yakından ilgilendiklerini, Müsiad'a çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ettiklerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum