Musiki Derneğinde Kan Değişimi

Isparka Musiki Derneği Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz gün yapıldı. Yapılan Genel Kurulda, Nazmi Süldür başkanlığa seçildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2013 22:01
Musiki Derneğinde Kan Değişimi

1972 yılında kurulan Isparta Musiki Derneğinin 2 yılda bir yapılan olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta içerisinde yapıldı.

Musiki Derneğinin yeni başkanı Nazmi Süldür, Bu görevin kendileri için gurur vesilesi olduğunu, teslim aldıkları bayrağın anlamını çok iyi bildiklerini, onu gururla daha yükseklere taşıyacaklarını belirterek, TÜRK Musikisine aşık, ilgi duyan, seven herkesi dernek çatısı altında görmek istediklerini söyledi.

30 Mart saat 20.00 de Belediye Kültür Sarayında sezonun ilk halka açık konserini verecek olan dernek muhtemelen Nisan ayı sonrasında da, Uşak Musiki derneğinin de misafir olarak yer alacağı ve Şef Av. Çetin Aköz’ün, Jübilesinin yapılacağı bir konserle sezona noktayı koyacak.

Süldür; Mayıs ayında dernek elemanları ile bir eğitim gezisinde birlikte olduktan sonra, önümüzdeki sezonun hazırlıklarına hemen başlayacaklarını ve yeni şeflerini de o zaman açıklayacaklarını söyledi. Önümüzdeki sezona çok büyük hedeflerle gireceklerini belirten başkan, 2 aylık yaz tatili ve hazırlık devresinden sonra Repertuar kurullarının hazırladığı proğram ve Sanat Kurullarının tespit ettiği solist, korist ve saz kadrosu ile yeni sezon çalışmalarına 1 Eylül’de başlamayı planladıklarını ifade etti.

Musiki Derneğinin yeni Yönetimi ve Denetimi aşağıdaki şekilde oluştu.
Yönetim Kurulu; Nazmi Süldür, Nur Artan, Hamdi Çubukçu, Zuhal Dışpınar, Ertuğrul Yurttaş .
Denetim Kurulu; Hakkı Bıtrak, Sait İnce, Gülser Hünük.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.