Musluk Hırsızları Yakalandı

Musluk Hırsızları Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2016 16:21
Musluk Hırsızları Yakalandı

Yapılan açıklamada, "Kurtuluş Mahallesinde bulunan Vanlı Camiinin bahçesindeki şadırvanda bulunan muslukların sökülmek sureti ile çalınması olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğümüzce olayın fail ya da faillerinin tespiti için çalışmalar yapıldığı sırada aynı hafta içerisinde Gülcü Mahallesindeki mezarlık içerisinde bulunan şadırvana ait musluklarında çalınması üzerine ekiplerimizce araştırma ve kontroller sıklaştırılmıştır.

Yapılan denetim ve kontroller sırasında Gökçay Mesirelik alanında bulunan tuvaletlerdeki muslukların da aynı yöntemle çalınmış olduğu ihbarı üzerine ekiplerimizce bölgede geniş çaplı araştırmalara başlanılmış olup, durumundan şüphelenilerek durdurulan H.A. ve M.A. isimli iki kardeşin yanlarındaki çanta içerisinde çalınan muslukların bulunduğu görülerek şahıslar yakalanmıştır.

Yakalanan şahıslar hakkında yapılan araştırma neticesinde daha önce meydana gelen muslukların çalınması olaylarının da failleri oldukları anlaşılarak haklarında “Hırsızlık” suçundan gerekli yasal işlemler yapılmış olup, sevk edildikleri adli mercilerce TUTUKLANAN şahıslar cezaevine gönderilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.