Mustafa Gürkan’dan Türkiye İkinciliği

TÜBİTAK 44. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi ´´Güneşi Gör Gölgeyi Aydınlat´´ adlı proje ele Coğrafya dalında Türkiye ikinciliğini kazandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2013 10:39
Mustafa Gürkan’dan Türkiye İkinciliği

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) tarafından düzenlenen Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na bu yıl 81 ilden 7 bin 401 proje başvurdu. 12 merkezde düzenlenen bölge yarışmalarında birinci olan 202 proje, 20-22 Mayıs tarihleri arasında Ankara’daki final yarışmasında sergilendi.

´´Güneşi Gör Gölgeyi Aydınlat´´ projesi ile bölge birincisi olarak finale katılan Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi, coğrafya dalında Türkiye ikinciliği kazandı. Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi bu derece ile aynı zamanda Akdeniz Bölgesi okulları arasında da en iyi dereceyi elde etmiş oldu.

Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi idarecileri, Öğretmen Mehmet İslam Acembaba ve öğrenciler Mehmet Akif Alaca, Mustafa Yasin Akbaş´ı başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum