Mustafa Kemaller Ölmez

ADD Gül Isparta Şubesi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76’ncı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2014 10:02
Mustafa Kemaller Ölmez

Atatürkçü Düşünce Derneği Gül Isparta Şube Başkanı Batuhan Güldiken, yayınladığı mesajda, “Günümüz iktidarının, Milleti tebaası gibi görmesi, hükümet yetkilileri geçerken ayağa kalkmayanların mahkemelere çıkarıldığı, sigara içen gence terbiyesiz diye yakıştırmalar yapıldığı, toplumu ayrıştıran, birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozacak açılım, saçılımların yapıldığı, hükümet yetkililerinin Doğu illerimizdeki kontrolü kaybettiklerini itiraf ettikleri, terör örgütüyle pazarlıkların yapıldığı, ihmaller, peşkeşler, adam kayırmalar yüzünden işçilerimizin katledildiği, rengini şehitlerimizin kanından alan Şanlı Bayrağımıza, Kurucumuz, Kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk’ün büst ve heykellerine çirkin ve haince saldırıların yapıldığı, iç ve dış borcumuzun 500 Milyar doları aştığı günümüzde, Milletimize armağan edilen topraklara milyarlarca lira harcanarak ve binlerce ağaç kesilerek, hukuk yok sayılarak, sözde Cumhurbaşkanlığı sarayı yapıldığı, ülke gezilerinde tarifeli uçak kullanıyorlarmış gibi beşinci uçağın 410 Milyon lira harcanarak alındığı, Çankaya Köşkü beğenilmezken, yeni milyarlık kaçak yapı da yetmezmiş gibi, Vahdettin Köşkü’nün de 150 Milyon lira harcanarak saltanata tahsis edildiği israf, gösteriş ve gaflet döneminden geçiyoruz.

Böyle sıkıntılı günlerden geçerken, yıllardır Mustafa Kemal Atatürk’e, dönemine, kurduğu Cumhuriyete, silah arkadaşlarına dolaylı yollardan saldırıların da arttığı da açıktır. Cumhuriyet sayesinde bugün ki makamlarında oturanlar, Cumhuriyetimiz’i kuran Atatürk’e ya ayyaş, ya dinsiz diyebilecek kadar gaflete düştükleri günleri de ne yazık ki yaşıyoruz.

Ancak Milletimiz tehlikeleri görmeye başlamıştır. Daha zor günleri el birliği ile aştık yine aşacağız, hiç kimsenin şüphesi olmasın! Bunun için gerekli olan bir arada olmak ve çok çalışmaktır.

Bugünlerde bizlere; yedi düvele attığı Bağımsızlık tokadıyla ve verdiği paha biçilemez mücadeleler sonucunda bu cennet Vatanımızı kazandıran, ümmet değil Millet olmayı, kula kul değil birey olmamızı sağlayan, bizleri kendi vatanımızda düşman bayrakları altında köle olmaktan kurtaran Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aramızdan ayrıldığı 10 Kasım daha da önem arz etmektedir. 10 Kasım tarihini sıradanlaştırmak, unutturmak çabaları da açıkça görülmektedir. Ancak Türk Milleti, Ata’sına olan saygı ve sevgisini 75 yıldır olduğu gibi bugün de tüm yurt genelinde gösterecektir.

Ulu Önderimiz bugün, 76 yıldır bedenen aramızda olmasa da daima fikirlerimizde olacaktır. Dün olduğu gibi bugün de ve yarın da bizler milyonlarca Mustafa Kemal’ler olarak, O’nun çizdiği yolu takip edecek, manevi miraslarına, en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti’ne sonsuza dek sahip çıkacak olduğumuzu bir kez daha saygıyla belirtmek isteriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.