Müsteşar’dan ITSO’ya Ziyaret

Müsteşar’dan ITSO’ya ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2017 21:05
Müsteşar’dan ITSO’ya Ziyaret

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Faruk Şekerci, Isparta İl Müdürlüğü ziyaretinin ardından Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Şükrü Başdeğirmen’i de ziyaret etti. Ziyarette Isparta İl Müdürü Tufan Uysal da hazır bulundu.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen Müsteşar Yardımcısı Şekerci’yi ITSO Ekonomi Kampüsü nü gezdirdi teknik özelliklerini anlattı. Binaya hayran kaydığını söyleyen Müsteşar Yardımcısı Şekerci, “Türkiye’nin bütün illerine gidiyoruz, inanın bu kadar kapsamlı bir binayı ilk defa görüyorum. Ekonominin temel taşlarının da bu binada yer alması çok önemli. Sizleri tebrik ederim. İnşallah şartlar uygun olursa Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğümüzü de buraya taşımak isteriz.”dedi. ITSO Başkanı Başdeğirmen Müsteşar Yardımcısı Şekerci’ye ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.