Müteahhit İntikam Mı Aldı?

Müteahhit İntikam Mı Aldı?

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2016 11:54
Müteahhit İntikam Mı Aldı?

12/11/2016 da ölüm yolu olarak adlandırılan eğridir yolu 3. Km sinde meydana gelen, müteahhit firmaya ait kamyon ,karşıdan karşıya geçen fabrikada çalışan, 40 yaşındaki bir kadını ezmişti bu olaya görgü şahidi oldular diye petrol istasyonu ve fırın sahiblerinden intikam alır gibi petrolün karşı yönden geçişini hendek kazarak ve dubalar çakarak kapattı.

Söz konusu geçiş için daha önce meclis kararı olmasına rağmen, Bu konuda işletme sahipleri ;

"Bu kapatmanın zamanlaması çok anlamlı çünkü Petrol istasyonu ve fırın işletmesi sahipler,15 kasımda Isparta Valisi, Emniyet Müdürü, Olay yeri incelemesi sırasında müteahhit firmayı şikayet etmişlerdi, buna müteahhit firmanın sahipleri kayıtsız kalmayıp bugün işletmelerimize girişi hendek kazarak kapattılar ,biz mağdurlar ,olarak haklarımızı adli mercilerce arayacağız ,bu fevri ve kasdi uygulamayı vali bey başta olmak üzere yetkililere duyuruyoruz. lütfen 15 çalışanın mağdur edilişine seyirci kalmayın "dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum