Mutsan 5 Aracıyla Isparta Autoshow’da

Mutsan Opel Plaza, IYAŞ Park’ta açılan Autoshow günlerine 5 aracıyla katıldı. Birbirinden değişik araçları vatandaşların beğenisine sunan Mutsan Opel Plaza, Autoshow tanıtım günlerinde vatandaşları bekliyor.

Yayınlanma:
Mutsan 5 Aracıyla Isparta Autoshow’da

Mutsan Opel Plaza Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, açılan Autoshow’un Isparta’ya ve davetlilere hayırlı olmasını dileyerek, sergiledikleri 5 aracı vatandaşların beğenisine sunduklarını belirterek, Autoshow açılışına özel indirim fırsatı sunduklarını söyledi.

 

AUTOSHOW’UN KURULMASINDA FİKİR ÖNCÜSÜYÜZ
Mutsan Opel Plaza Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, Autoshow’un Isparta için büyük önem taşıdığını belirterek, Autoshow’un açılmasında öncü kuruluş olduklarını söyledi.

Genel Müdür Erdoğan, “Açılan bu Autoshow Isparta için büyük önem taşıyor. Yaptığımız çalışmalar sonucunda Autoshow’u açtık. Autoshow’un açılması konusundaki fikrimiz ve diğer markalarla birlikte çalışmalarımız sonucunda güzel bir güne imza attık. Biz 5 aracımızla Autoshow’a katıldık.

 

Bu araçlarımız Astra, Insignia, Corsa ve Meriva marka araçlarımızdır. Birde Meriva marka aracımız da açılışa özel indirim imkanımız da oluyor. Pazar gününe kadar araçlarımızın tanımı devam edecektir. Isparta halkını Autoshow’a bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.