Mutsan Opel’den Dev Yatırım

2005 yılından bu yana sektöründe Isparta’nın parlayan yıldızı olan Mutsan Opel, Eğirdir Yolu’ndaki yeni plaza inşaatına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2013 13:23
Mutsan Opel’den Dev Yatırım

Toplam 8 bin 500 metrekare alanda hizmet verecek plaza teknolojik donanımıyla da dikkat çekecek.

2005 yılında faaliyete başlayan Mutsan Opel, 26 Kişilik çalışma ekibiyle hızla büyüyerek Isparta ve çevre illerde hizmetlerine devam ediyor. 2006 ve 2007 yıllarında Satış Bölge birinciliği, 2008-2012 yılları arasında Satışta bölge ikinciliği, kuruluşundan bu yana Müşteri memnuniyet anket sonuçlarında Türkiye ortalamasının üzerinde gösterdiği performans ve 2012 yılı % 94 müşteri memnuniyeti, şirketi bugünkü başarısına taşıdı. İl performansına göre de % 25’lik Pazar payı elde etti.

Mutsan Opel Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, “Mutsan, sürekli kendini yenileyen yapısı, teknolojiyi en üst seviyede kullanma isteği, müşteri odaklı hizmet anlayışı, elde etmiş olduğu bilgi ve 8 yıllık tecrübeli yetişmiş uzman kadrosu ile; kaliteli satış ve servis hizmeti vermeyi kendisine amaç edinmiştir” dedi.



Erdoğan, “Kurumsallaşmanın gereklerini yerine getirebilmek ve müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için organizasyonumuzu devamlı geliştirmekteyiz. Gelişen piyasa ve dünya şartlarına hazırlıklı olmak ve Opel Standartlarındaki hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. "Müşteri memnuniyetine maksimum önem veren Opel Bayisi" olma amacımızı gerçekleştirmek için çalışmalarımız devam edecektir. Mutsan Opel Eğirdir Yolu 3 Km. deki Yeni Plaza inşaatına başladık. 2500 m² kapalı alan ve 6000 m² açık alan ile bölgenin en büyük Opel Plazası ve En son teknolojik donanıma sahip plazada, üstün teknik servis anlayışının yanı sıra konukların geniş misafir kabul ve bekleme salonu ile müşteri memnuniyetinin ön plana çıkarılması amaçlanıyor” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum