Mutsan Opel’den Yılın En Cazip Kampanyası

Otomotivde yıl sonu kampanyalarında görülen fiyat indirimleri, yeni yılda yerini zamlara bırakacak. 1 Ocak'ta devreye girecek yeni model yılıyla birlikte otomobillere zam gelecek. Bazı markalar, zamlı listelerini yayınlamaya başladı bile.

Yayınlanma:
Mutsan Opel’den  Yılın En Cazip Kampanyası

Konu hakkında açıklama yapan Mutsan Opel Plaza Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, Kurulduğu 2005 yılından bu yana sektöründe açık ara lider olan Opel’in, %33 Pazar payı ile Isparta’da en çok tercih edilen otomobil markası olduğunu ve 2012 yılında da 400 adet satış ile Otomotiv pazarında Isparta’nın lideri olmaya devam ettiğini söyledi.

Erdoğan; “Aklınızdaki Fırsata Gönlünüzdeki Opel ” sloganı ile yapmış olduğumuz yılın en cazip kampanyası 31 Aralık Pazartesi günü sona erecek. Mutsan olarak 80 adet araç satışı ile Aralık ayını tamamlamak üzereyiz. Isparta halkının markamıza ve firmamıza göstermiş olduğu yoğun ilgiye çok teşekkür ederiz.’ dedi.

Opel Plaza Genel Müdürü Erdoğan, Corsa , Astra ,Insignia ve Mokka modellerinin çok satıldığını, özellikle 29.300 TL. olan Corsa ve 33.750 TL. olan Astra Classic modelinin yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Erdoğan sözlerine, stoklarında Sınırlı sayıda araç kaldığını ve araç almak isteyenlerin acele etmeleri gerektiğinide ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.