Mutsan Yeni Araçlarını Tanıttı

Mutsan Opel Plaza tarafından, IYAŞ Park AVM’de yeni Opel Insignia ve Mokka marka araçların tanıtımı yapılıyor. Araç tanıtımı bugün akşama kadar devam edecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2013 16:07
Mutsan Yeni Araçlarını Tanıttı

Mutsan Opel Plaza Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, yeni nesil Opel Insignia ve Mokka marka araçların tanıtımlarını yaptıklarını belirterek, gelen vatandaşlara araçların özellikleri hakkında bilgiler verdiklerini söyledi.

YENİ NESİL OPEL INSIGNIA VE MOKKA
Mutsan Opel Plaza Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, yeni nesil Opel Insignia ve Mokka araçlarının özelliklerinden bahsederek, araç tanıtım gününün bugün sona ereceğini söyledi.

Erdoğan, “IYAŞ Park AVM’de Mutsan Şirketi olarak, Opel 1.6 otomatik vites Insignia marka aracımızı ve 1.6 motor 115 beygir gücündeki Mokka marka araçlarımızın tanıtımını yapıyoruz. Yaptığımız araç tanıtım günümüz bugün sona erecek. Araçlarımızı IYAŞ Park AVM’de tanıtıma çıkarmamız bizim için büyük bir avantaj. Bir de hafta sonu olduğu araçlarımıza ilgi de çok. Gelen vatandaşlara araçlarımızın özellikleri hakkında bilgiler veriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.