Nail Bayram 1 Aydır Hastanede

Kızından Duygusal Mesaj...

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2020 12:41
Nail Bayram 1 Aydır Hastanede

10 Aralık Salı günü Eğirdir’de çalışma yaptığı esnada elektrik akımına kapılan MHP İl Başkanı Nail Bayram, 1 aydır Isparta Şehir Hastanesi Yoğun Bakım servisinde tedavi görüyor.

Elektrik işleri uğraşan MHP İl Başkanı Nail Bayram bundan 1 ay evvel Eğirdir’de bir mantar tesisinde çalışma yaptığı esnada elektrik akımına kapılmıştı. Burada ilk müdahalesi yapılan Bayram ilk önce Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde daha sonra da Isparta Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yakından ilgilendiği, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın bizzat ziyaret ettiği Başkan Bayram’ın ailesi ilk günden bu yana hiç yalnız bırakılmadı. Tüm siyasi partilerin temsilcileri ile devlet temsilcileri tarafından ziyaret edildi.

KIZLARINDAN DUYGUSAL MESAJ
MHP İl Başkanı Nail Bayram’ın ailesi de birinci ay nedeniyle duygusal bir mesaj yayınladı. Bayram’ın kızı Tuğba Nur Bayram sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, “10 ARALIK 2019... “12.53” Babam... Bugün 1 ay oluyor . Bakma sen bir ay dediğime bize bin yıl be babam. Sesini özledim hele bakışın...

Seni beklemesi her zaman zordu ya yollardaydın ya da hayatımıza bedel olan ekmek teknesinde hep korku vardı kalbimizde ama böyle bekleyiş pek daha zormuş. Biz seninle hep gurur duyduk baba ama şimdi daha çok gurur duyuyoruz. Düşün babam düşün sen yatıyorsun ama sebebi evlatlarını beslemek ailene bakmak için. Bunun şerefini yaşamak öyle güzel ki be adam..

Şimdi hani diyorlar ya binde bir umut biz o umudu bırakmıyoruz ve inanıyoruz ki sen bizim için direniyorsun. Sana söz babam biz her gün daha daha güçlü kalkacağız bu işten...

1 ay ben sana hiç hasret kalmadım.

Hadi baba hadi kız çocukları 80 yaşına da gelse babasına muhtaçtır unutma.
Nail Bayram’sın sen can özüm. Anam diye sevdiğin beni babam demekten ala koyma. Buraya neden yazıyorum kalkınca oku ve de ki ya neden yazdın diyeceksin şundan dolayı yazıyorum kalkınca şımar şen çocuklar kadar şımar diye ve yanında duran kumandayı istemek için beni çağırdığın da ya baba bunun için mi dediğim de bu sözleri bana hatırlat diye can özüm.

Seni çok seviyorum ve bu sakar sensiz çok düşer asla da kalkamaz hadi sevdam hadi babam iyi ki varsın...” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum