Nani Tamam!

Galatasaraylı taraftarların dört gözle beklediği haber nihayet geldi. Büyük bir aksilik olmazsa Nani çok yakında Florya'da.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2013 11:47
Nani Tamam!

Sarı-Kırmızılılar'ın Portekizli yıldızla el sıkıştığı, Manchester United ile sürdürülen görüşmelerin ise son aşamaya geldiği öğrenildi.Önce Lille’in deneyimli savunma oyuncusu Chedjou ve ardından da Sivas ile yollarını ayıran orta saha Erman Kılıç’ı alarak transferin startını veren Galatasaray, asıl bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Bir süredir Manchester United’ın yıldızı Nani ile görüştüğü bilinen yöneticilerin Portekizli futbolcuyu Sarı-Kırmızılı formayı giyme konusunda ikna ettiği öğrenildi.

İstanbul hakkında Türkiye’de top koşturan arkadaşlarından çok olumlu referanslar alan Nani’nin kulüplerin anlaşmasını beklediği kaydedildi. Manchester United cephesinde de Galatasaray’ın elini güçlendiren faktörler hayli fazla. Hem oyuncunun Galatasaray’a yeşil ışık yakması hem de Nani’nin takımda kalması halinde gelecek sezon bedelsiz ayrılacak olması Aslan’ın işini kolaylaştırıyor.

Mendes bekleniyor
İlk temasta 13 milyon Euro’dan (31 milyon Euro) kapı açan United’ın rakamı 8 milyon Euro’ya (19 milyon TL) kadar çektiği de Nani cephesinden gelen haberler arasında. İstanbul’a gelip sözleşme detaylarını görüşecek oyuncunun dünyaca ünlü menaceri Jorge Mendes’in de kulüplerin el sıkışmasını beklediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.