Narkotik Köpeğinden Kaçmadı!

Narkotik Köpeğinden Kaçmadı! Yolcu Otobüsüne Narkotik Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2018 16:44
Narkotik Köpeğinden Kaçmadı!

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Van - Antalya seferini yapan otobüs Atabey İlçe girişindeki uygulama noktasında durduruldu. Narkotik köpeği ile birlikte yapılan kontrolde iki şahsın valizinden toplam 160 gram esrar maddesi ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan bilgilendirmede; “Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik faaliyetler titizlikle icra edilmektedir. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Van-Antalya seferini yapan otobüs Konya-Isparta karayolu Atabey ilçe girişinde bulunan yol uygulama noktasında durdurulmuş ve otobüsün bagaj bölümünde uyuşturucu madde arama köpeği ile birlikte yapılan kontrolde, M.B. ve M.T. isimli şüphelilere ait valizlerde ve şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda (135) Gr. Toz Esrar ve (25) Gr. Kubar Esrar ele geçirilmiştir. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler muhafaza altına alınmıştır. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüpheliler M.B. ve M.T. adli makamlara sevk edilmişlerdir. Isparta İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.