Narkotik Şubeden Uyuşturucu Operasyonu

Narkotik Şubeden Uyuşturucu Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Eylül 2018 18:59
Narkotik Şubeden Uyuşturucu Operasyonu

Narkotik Şube Müdürlüğü görevlilerinin uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önlenmesi kapsamında yürüttüğü çalışmalarda, farklı bölgelere gömülmüş satışa hazır esrar maddesi ele geçirdi. 

Narkotik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından sokak satıcılığına yönelik yapılan operasyonda; Vatan mahallesinde P. Ü. isimli bayanın, evinde uyuşturucu madde sattığı yönünde alınan bilgiler üzerine yapılan çalışma sonucu ikameti ve çevresinde Narkotik dedektör köpeği ile arama yapıldı. Arama sonucu farklı bölgelere gömülmüş satışa hazır 6 ayrı paket halinde  SKUNK ESRAR maddesi bulunarak el konuldu. P. Ü. isimli şahıs Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı. 

Ayrıca bir aracın Vatan mahallesinden uyuşturucu madde aldığı şeklinde ihbar üzerine yapılan çalışmalarda araç ve şahıs yakalandı. Yapılan kontrolde 4 paket ESRAR maddesi olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde elde geçirildi. Bir şahıs yakalanarak hakkında Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapıldı. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.