Narkotikten Eş Zamanlı Operasyon

Narkotikten Eş Zamanlı Operasyon

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ekim 2018 19:10
Narkotikten Eş Zamanlı Operasyon

Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince 14 ayrı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 10 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 4 firari şahsın ise yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 

Narkotik şube Müdürlüğünce sokak satıcılarına yönelik yürütülen operasyon kapsamında 14 adrese eş zamanlı ve planlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda, 2 Türk vatandaşı, 12 İran uyruklu ve 2 Afgan uyruklu şahısların yakalanması ve suç unsurlarının tespiti için yapılan aramalar sonucunda 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı. 6 firari şahsın ise yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Yapılan aramalarda, 4 parça halinde 24 gr.  EROİN maddesi, 3 parça halinde 2.26 gr. METAMFETAMİN maddesi, 1 parça halinde 0.47 ESRAR maddesi, 70 adet METHADONE, 6 adet SUBOXONE, 19 Adet Çeşitli Ecza, 2 adet hassas terazi, Çok sayıda cam aparat ve folyo ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ