Natalia Hocanın Balerinleri Görücüye Çıkıyor

Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezi’ öğrencileri 6’ncı yılsonu klasik bale resitali sunacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Haziran 2014 13:22
Natalia Hocanın Balerinleri Görücüye Çıkıyor

Resital Isparta Belediyesi’nin katkılarıyla 19 Haziran Perşembe günü saat 19:00’da Belediye Kültür Sineması’nda sahnelenecek.

Çeşitli Bale kurumlarına girmeye hak kazanacak yetenekli balerinlerin çıkacağına inandığını söyledi. Bu sanatı destekledikleri için velilerine teşekkür eden Gorelova Ispartalı öğrencilerinin 19 Haziran Perşembe günü Belediye Kültür Sineması’nda düzenlenen resitalle görücüye çıkacaklarını söyledi. Gösteriye girişin ücretsiz olduğunu belirten Nataliya Gorelova “Gösterimize bütün klâsik bale sevenleri bekleriz” dedi.

Klâsik baleye yıllarını verdiğini söyleyen Nataliya Gorelova “Çocuklarım şimdiden çok heyecanlılar, Isparta’da devam eden öğrencilerim bu yıl daha iddialılar.” dedi. Nataliya Gorelova, konuya ilişkin açıklamalarının şu şekilde sürdürdü, "Öğrencilerim şimdiden çok heycanlılar ve gösteriye hazır sayılırız. Başarılı öğrencilerden solo çalışmaları izlenebilecek. Klasik bale kökenli ama bir o kadar da tekniği farklı olan en sevdiğim ve yıllarımı verdiğim, Rus Milli Takımı'na kadar gidebildiğim spor dalı ritmik jimnastiktır. Bütün profesyonel jimnastik branşlar (sportif ya da ritmik ) antrenmanlar klasik bale hocaları eşliğinde yapılmaktadır ve bale hazırlığını kapsamaktadır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.