Nazmi Toker’de Çanakkale Ruhu

Nazmi Toker’de Çanakkale Ruhu

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2018 10:56
Nazmi Toker’de Çanakkale Ruhu

Nazmi Toker Ortaokulu öğrencileri oluşturdukları tiyatro grubu ile Çanakkale ruhunu sahneye taşıyor. Okulun konferans salonunda sergilenen oyunun konukları ise Isparta Özel Eğitim İlkokulu, Ortaokulu ve Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri oldu. 

Nazmi Toker Ortaokulu öğrencileri Çanakkale Ruhu’nu sahneye taşıyor. Geçen sene Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası için hazırladıkları oyunu yeniden sahnelemeye başlayan öğrenciler, her hafta farklı okullardan öğrencileri Nazmi Toker Ortaokulu’nda ağırlayarak oyunu sahneliyor. 

Nazmi Toker Ortaokulu’nun konuğu Isparta Özel Eğitim İlkokulu, Ortaokulu ve Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri oldu. Vatan sevgisi, bayrak sevgisi ve milli duyguları anlatan oyunda Nazmi Toker Ortaokulu öğrencileri profesyonel tiyatroculara adeta taş çıkarttı. 

Oyunu izleyen Isparta Özel Eğitim İlkokulu, Ortaokulu ve Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri zaman zaman duygusal anların da yaşandığı oyunu oldukça beğendi. 

nazmi1.20180112105559.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.