NBA’a Doğru Hedef

İstanbul’da ilk defa düzenlenen EuroLiege Final Four dörtlü final basketbol müsabakalarında Türkiye Basketbol Federasyonu aracılığıyla görev alan Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi öğrencisi Hakkı DEMİR NBA oyuncularıyla birebir görüşme imkanı bu

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2012 13:21
NBA’a Doğru Hedef

CSKA Moskova, Panathinaikos, Olympiakos ve Barcelona’nın yer aldığı müsabaka çok renkli görüntülere sahne oldu.

Takım oyuncuları CSKA Moskova oyuncusu Andrey Kirilenko, Panathinaikos oyuncusu Sarunas Jasikevicius, Barcelona oyuncusu Raymond Ndong Sima gibi ünlü oyuncuların yer aldığı müsabaka birbirinden güzel hareket ve smaçlarla salondaki seyircileri coşturdu.

Milli takım basketbol oyuncularından İbrahim KUTLUAY, Kerem TUNÇERİ ve Sinan GÜLER’le Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi öğrencisi Hakkı Demir birebir görüşlerini paylaşarak, gelen NBA takımlarının karmasıyla ön hazırlık maçı yapma şansı buldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun seçilmiş basketbol oyuncusu Hakkı Demir düşüncelerini şöyle ifade etti:“Öncelikle sözlerime Güler ailesine olan içten teşekkürlerimi ilet.İçinde bulunduğumiyorum zor durumlarda basketbolu hiç yılmadan devam ettiğimde bana basketbol yaşamımı bir kez daha sevdiren ve daima yanımda olan sayın Necati Güler,Sinan Güler ve Murat Can Güler'e çok teşekkür ederim. Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan gelen maili gördüğümde o an yaşadığım mutluluğun tarifi olamaz, bu güzel duyguları ve mutluluğu benimle paylaşan Sınıf Öğretmenim Mustafa ALTINTAŞ, Müdür Yardımcım Hulusi SAĞLAM, öğretmenlerim ve Müdürüm sayın Vahit ÇİFTÇİ'ye minnetar olduğumu belirtmek isterim. İstanbul'da bulunduğum zaman içerisinde oynanan basketbol 4'lü final maçlarında yer almam ise yaşadığım en güzel duygulardan biriydi. Her oyuncu gibi hedefim en iyi si olabilmek. TBF yöneticilerine bana bu büyük organizasyonda yer alma hakkını verdikleri için çok teşekkür ederim. Orada bulunan her bir oyuncunun gözünde mücadele ve inancı görebilmek basketbola bir kez daha aşık olmamı sağladı. Sadece basketbolcu olabilmek hayaliyle yaşarken bana ailem gibi duygularıma tercüman olan ve Basketbol'un benim için yaşam tarzı haline geldiğini görebilmek ve bu yaşamı her geçen gün bana bir kez da sevdirip hayallerime bir adım daha yaklaşmamı sağlayan bu değerli insanlara sayın GÜLER ailesine minnettarım.”

Basketbola olan sevgisiyle ünlü oyuncuların da desteğini alan Altınbaşak öğrencisi Hakkı Demir, basketbolcu olmak istediğini; ”Afrika’da açlık sebebiyle her gün onlarca insanın hayatını kaybettiği ve daha doğmadan ölen bebeklerin artık ölmesini istemediğini, bunun içinde ünlü bir basketbolcu olarak o ülkedeki insanlara yardım edeceğinin tek hedefinin olduğunu” ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.