Ne Olacak Bu Ispartaspor'un Hali!

Kent büyüklerinin ve iş adamlarının hayata geçireceği Isparta 1930 Spor için şu ana kadar somut adımların atılmaması taraftarı düşündürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2016 16:34
Ne Olacak Bu Ispartaspor'un Hali!

Kent büyüklerinin ve işadamlarının hayata geçireceği Isparta 1930 Spor için şu ana kadar somut adımların atılmaması taraftarı düşündürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Isparta halkının sesine kulak veren kent büyükleri, Isparta’ya yeni kazandırılacak profesyonel bir futbol takımıyla ilgili umut verici mesajlar vermişti. 

Ancak şu anakadar yönetim ve transfer çalışmalarının halen daha başlamaması taraftarı endişelendiriyor. Taraftarlar, bir an önce sözlerin yerine gelmesini istiyor.Taraftarlar bu uğurda köstek olanlara da tepki göstererek, “Artık ligde takımımızın olmasını istiyoruz. Isparta’mızı hak ettiği yere ulaştırsınlar. Bir an önce gerekli adımlar atılmalı. Bu işin olmaması için hiçbir neden yok. Kim sözünde durmuyorsa da bunun hesabını hep birlikte soralım. İçimizdeki İrlandalılara dagölge etmeyin yeter diyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum