Ne Oldu da Bir Anda AK Parti’li Oldu

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, AK Parti’nin muhtemel Belediye Başkan aday adayı Altan Raşit Civan’ı değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2013 13:30
Ne Oldu da Bir Anda AK Parti’li Oldu

Civan isminin Isparta’da negatif bir etkisinin bulunduğunu ve bu yüzden kendinin aday olması halinde hiçbir rahatsızlık duymayacaklarını ifade eden Şenol, “40 yıllık Doğru Yolcu ne oldu da bir anda AKP’ye biat etti?” diye sordu.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, AK Parti kadrolarını kızdıracak yeni bir açıklamaya imza attı. Bunun yanında MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yeniden adaylık konusunda “Yusuf Beyi olumsuz bir yerde görmek istemeyiz” diyerek mesaj gönderen Şenol, AKP’nin muhtemel adayı Altan Raşit Civan isminden rahatsızlık duymadıklarını belirtti.

CİVAN’IN ADAY GÖSTERİLMESİNDEN
RAHATSIZLIK DUYMAYIZ AKSİNE SEVİNİRİZ
AKP ve MHP’nin kuvvetli ya da zayıf aday belirlemesi gibi bir düşüncede olmayacaklarını belirten Şenol, şu açıklamayı yaptı; “AKP’nin iktidar partisi olmasından dolayı kamuoyunda 20’ye yakın isim başkan aday adayı dolanıyor. Bazı isimleri yakından tanıyorum. AKP, her ne kadar adayı il başkanı ve milletvekilleri belirleyecek dese de belediye başkanı ve milletvekili adaylarını genel başkanları belirliyor.

En son Altan Raşit Civan’ın adı basına yansıdı. Ayrıca en kuvvetli aday olarak da gösteriliyor. Kendisinin aday olarak gösterilmesinden rahatsızlık duymayız. CHP olarak AKP ve MHP’nin kuvvetli ya da zayıf aday belirlemesi gibi bir düşüncede olamayız. Onlarda kendi kriterlerine göre en güçlü adaylarını belirleyecekler.

CİVAN ZAMANINDA PARTİSİNİ BIRAKIP GİTMİŞTİR!”
AKP’nin adayı konusunda bir sıkıntımız yok. Altan Raşit Bey geçmişte belediyecilik yapmıştır ancak partisini bırakıp gitmiştir. Bu yönden de bir negatifliği söz konusudur. Isparta’dan ayrılışı negatiftir. O dönemde basında çıkan itiraflarından birisi de bırakıp gittiği, Doğru Yolcular için üzüldüğüdür. Bu ifadesi basında var.

NE OLDU DA BİR ANDA ERDOĞAN’A BİAT ETTİLER
Süleyman Soylu, AKP’ye katıldığında Isparta’ya gelerek 28 Şubat’la ilgili bir konferans verdi. Ama umduğunu bulamadı. Doğru Yol Partisi’nin genel başkanlığını yapmış ve Süleyman Demirel hayranlığını dile getirmiş bir kişi ne oldu da Başbakan Erdoğan’a biat etti! Aynı durum Altan Raşit Bey için de geçerli; 40 yıllık Doğru Yolcu ne oldu da bir anda AKP’ye biat etti? Isparta’da belediye başkanlığından ayrılıp gitmesi de kendisi açısından sıkıntılı bir dönemdi. Tabi Ispartalı bunları unutmayacaktır.

GÜNAYDIN’I OLUMSUZ HİÇBİR YERDE GÖRMEK İSTEMİYORUZ
Son olarak bu dönem yerel seçimlerde çok iddialıyız. Yusuf Ziya Günaydın’ın adaylık konusuna gelince de kendini olumsuz hiçbir yerde görmek istemiyoruz, istemeyiz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum