Ne Oldu Sana Gökhan?

F.Bahçe'de alternatifi olmayan tek oyuncu Gökhan. Tecrübeli sağ bek geçen sezonki performansını adeta mumla aratıyor: 90 dakika sahada, gol yok, asist yok, şut yok.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2014 11:26
Ne Oldu Sana Gökhan?

Karabük'ü çok zor geçen Fenerbahçe ikinci haftada Trabzon'a takıldı. Trabzon'da puan kaybından çok kötü futbol konuşuldu. Pozisyon yok, gol yok, mücadele yok.

İSTATİSTİKLERİ 'SIFIR'
Eleştirilenlerden biri de Gökhan Gönül. Takım içinde alternatifi olmayan (Bekir ve Mehmet Topuz oraya kaydırılıyor) tek oyuncu Gökhan. Tecrübeli oyuncunun Karabük maçındaki istatistikleri 'sıfır' gibi: 90 dakikada gol yok, asist yok. Tek şut atmış, 59 (çoğu yan top) isabetli pas.

SIFIRA İNMELİSİN
Gökhan Gönül, Trabzon'da daha kötü bir tablo çizdi. Avni Aker'de tek şutu olmadığı gibi isabetli pas sayısı da (34) düştü. İki maçın değerlendirmesini yapan teknik direktör İsmail Kartal, Caner ve Gökhan'a, "Kanat bindirmeleriniz azaldı. Sıfıra inip orta yapmalısınız" uyarısı yaptı. (Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.