Ne Yazıkki Korkulan Oldu..!

Önceki gün siz değerli okuyucularımıza duyurduğumuz "Bilinçsiz Sulama, Kazaya Davetiye Çıkarıyor!" başlıklı haberimizde ne yazık ki haklı çıktık.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2012 18:15
Ne Yazıkki Korkulan Oldu..!

Önceki gün siz değerli okuyucularımıza duyurduğumuz "Bilinçsiz Sulama, Kazaya Davetiye Çıkarıyor!" başlıklı haberimizde ne yazık ki haklı çıktık. 

Dün sabah saatlerinde yolun kaygan olması nedeniyle meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Çok değil daha dün yazmıştık "Bilinçsiz Sulama, Kazaya Davetiye Çıkarıyor!" diye. Daha aradan 24 saat geçmeden yolların kaygan olmasından dolayı 1 kişi hayatını kaybetti.

İŞTE ÖNCEKİ GÜN YAPTIĞIMIZ HABER...

Bilinçsiz Sulama, Kazaya Davetiye Çıkarıyor!

Isparta Belediyesi kentin çeşitli noktalarında yaptığı bilinçsiz yeşil alan sulaması nedeniyle trafikte büyük tehlike oluşturuyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin kentin ana arterlerindeki yeşil alanlarda yaptıkları aşırı sulamalar, caddelerde su birikintilerine neden oluyor.

Hiçbir uyarı işaretinin de kullanılmadığı alanlarda özellikle geceleri fark edilemeyen su birikintileri sürücüler için adeta ölüme davetiye çıkarıyor.

Bu durumdan duydukları rahatsızlığı dile getiren vatandaşlar, ''Allah korusun, bir cana mal olduktan sonra mı harekete geçilecek. Neden işi usulüne göre yapmıyorlar '' diye isyan ediyor.

Feti KILIÇ'ın Objektifinden...

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum