Neden 5 Nisan’da Almıyorsun?

Neden 5 Nisan’da Almıyorsun?

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2019 15:23
Neden 5 Nisan’da Almıyorsun?

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğimen, 10 yıldır tek bir sosyal konutun üretilmediği Isparta’da seçimlere bir aydan az bir süre kala ‘sosyal konut için taleplerinizi alıyoruz’ diyen Başkan Günaydın’a “İnsanımızın aklıyla oynuyor. İnsanlara o formaları doldurtuyor. Onları üzüyor. Madem bu konuda ciddisin neden 5 Nisan 2019’da almaya başlamıyorsun?” diye sordu

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğimen, Isparta’da ikamet eden Sütçülerlilerle bir araya geldi. Partinin Seçim Koordinasyon Merkezini dolduran Sütçülerlilere seslenen Başdeğirmen, Isparta’ya da Sütçüler’e de gereken hizmetin verileceğinin sözünü verdi. Başdeğirmen “İnşallah 31 Mart’ta hem Sütçüler hem Isparta’da AK Parti bayrağını Isparta’nın gönderine çekeceğiz. Sütçülerliler vatanperever, dürüst, çalışkan insanlardır. Sizler Ispartamıza değer katıyorsunuz. Ekonomide de büyük katkınız var. Sizlere hizmet etmek, el birliğiyle bu şehri büyütmek istiyoruz.

VERDİĞİ SÖZLERİ YERİNE GETİREMEMEKTE BAŞARILI BİR BAŞKAN
Son 10 yılda bu şehirde hep ben bilirim dendi. Ama bir şey bilmediğini de gördük. Biz hep beraber Ispartayız diyebilseydik çok güzel hizmetler yapılırdı ama biz mahrum kaldık. Maalesef devlet imkanlarıyla sunulana karşılıksız destekleri alamadık. Isparta’ya hizmeti getiremedik. 10 yıldır ITKM açılamadı, trafik çözülemedi. Verdiği sözleri yerine getirememekte, Isparta halkının layık olduğu hizmetleri sunamamakta çok başarılı bir belediye başkanımız var” dedi.

TALEPLERİ NEDEN SEÇİLDİKTEN SONRA ALMADIN?
Başdeğirmen, 10 yıldır tek bir sosyal konutun üretilmediği Isparta’da seçimlere bir aydan az bir süre kala son belediye meclis toplantısında sosyal konut alanı ilan edilip, vatandaşa konut talebi çağrısı bulunulması üzerinden Başkan Günaydın’a yüklenmeye devam etti. Başdeğirmen, “600 TL’den başlayan taksitlerle konut sözü verdik. Sonra çıktı sosyal konutu ben yapacağım dedi. Bugüne kadar 116 meclis toplantısı yapılmış ama ne hikmetse bir anda feyz aldı. Seçimlere 20 gün kala meclis toplantısına ilave etti. Sosyal konut için yetki istedi. O gariban insanların duygularını sömürdü. Formları doldurun diye çağrıda bulundu. 15 yıldır yapamadığını, 20’inci yıla giderken yapacağını söyledi. İnsanımızın aklıyla oynuyor. İnsanımıza form doldurtup verdiriyor. Onları üzüyor. Eğer bu konuda ciddiysen önce seçil sonra talep al. 5 Nisan 2019’da almaya başlayacağız de. Şimdi neden alıyorsun. Sosyal konut alanı diye ayırdığı yer de Hayvan Pazarı çevresinde tamamı özel mülkiyet alanı. Zaten özel mülkiyete inşaat yapmayı çok sever. Terminal inşaatını da şahıs arazileri üzerine yapmıştı. Bir çok kamulaştırma bedeli çıkmıştı. Sosyal konut konusunda insanımızın gururuyla oynarken onların hakkını nasıl verecek inan bilmiyorum.

ISPARTA’DA KAYBEDİLEN 10 YILI 5 YILDA TELAFİ EDECEĞİZ
Biz göreve geldiğimizde sizlerin faydalanamayacağı hiçbir işe vakit de nakit de ayırmayacağız. Eşit, dürüst, ilkeli, adaletle hizmet edeceğiz. Benim sosyal medya hesaplarımı takip eden, beğenen belediye personelini soruşturmaya alıyorlarmış. Bizim toplantılarımıza belediye personeli gelemiyor, çünkü korkutuyorlar. Bu mu adaletli yönetim? Bizim dönemimizde bunların hiçbiri olmayacak. Alnımız, başımız ak olarak sizlerin hizmetinde olacağız. Bir kişinin, bir kesimin değil sadece vatandaşın hizmetinde olacağız. 10 yıldır alamadığımız hizmetleri 5 yılda telafi edip Isparta’yı 20 yıla taşıyan bir dönem olacak.”

SÜTÇÜLER’DEN BİR REKOR DAHA BEKLİYORUZ
AK Parti Milletvekili Uğur Gökgöz de Sütçüler’in AK Parti bayrağını her zaman en yüksek burçlara diktiğini belirterek, Sütçüler’den 31 Mart’ta bir rekor daha kırmalarını beklediklerini söyledi. Gökgöz, “Oyunu en çok artıran il olarak Ispartamızı, Genel Başkanımıza hediye olarak götürelim. O yüzden oylarınıza talibiz. Bizlerden desteğinizi eksik etmeyeceğinizi biliyoruz” dedi.

ŞÜKRÜ BAŞKAN’A DESTEK ÇAĞRISI
Sütçüler AK Parti İlçe Başkanı Hasan Ali Türk de, 31 Mart’ta Isparta’da Sütçüler’de olduğu gibi mutlu sona ulaşacaklarını söyleyerek, Isparta’nın hak ettiği hizmetlere kavuşacağını aktardı. Türk, “25 binin üzerinde Isparta’da ikamet eden Sütçülerliler olarak Şükrü Başkan’a destek vererek gücümüzü gösterelim” dedi. SÜDER Başkanı Erkut Ünveren de Başdeğirmen’in seçildiği takdirde taş üstüne taş koyacağına inandıklarını belirterek “Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu biliyoruz. ITSO Başkanı iken yaptığı hizmetleri biliyorum. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN ÜSTÜN: AĞABEY BELEDİYEYE İHTİYACIMIZ VAR
Sütçüler’in Ak Partili Belediye Başkanı Mustafa Üstün de Başdeğirmen’in Isparta’da belediye başkanı seçilmesiyle Sütçüler’de de işlerinin kolaylaşacağını aktardı. Üstün, “İlçe belediyesi olarak bir ağabey belediyeye ihtiyacımız var. Böylece hem Sütçüler hem Isparta kazanacaktır. Sütçüler’de yapılan hizmetleri bir de Isparta’da yapılan hizmetleri görüyorsunuz. Isparta belediyesi bizden olmayınca eksikliği hissediyoruz. Şükrü başkanımızın ardında Sütçülerliler olarak duracağız. Ben neysem Şükrü Başkan da aynıdır. Gelin şu, bu parti demeden Sütçüler kazansın. Isparta kazansın. Ufacık Sütçüler’de o hizmetler iktidar sayesinde oluyor. O yüzden sandığı iyi değerlendirmek zorundayız. Sütçülerliler olarak Başdeğirmen’in ardından gidelim ve onu destekleyelim” çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum