Neden Yıllık İzin Kullanmadıkları Belli Oldu

Neden Yıllık İzin Kullanmadıkları Belli Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2019 17:33
Neden Yıllık İzin Kullanmadıkları Belli Oldu

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bazı personellerin kendilerini hayretler içinde bırakan mesai saatlerine uyma ve çalışma şekilleri ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek; “Bunların hepsinin gereğini yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye’nin bayramlaşma programında personele karşı yaptığı konuşmada ilginç detayları paylaştı.

BAŞDEĞİRMEN; “NEDEN YILLIK
İZİN ALMADIKLARI BELLİ OLDU!”
Başkan Başdeğirmen, belediyenin bazı birimlerinde bazı personellerin kendilerini hayret içinde bırakan hareketler içinde olduklarını tespit ettiklerini belirterek; “Bu personellerimiz sabah saat 08.00’de işe girip yapıp mesai defterine adını soyadını yazıp imzasını atarak işten ayrılmışlar. Yerlerine ise bir diğer arkadaşı bakmış. Yani, yıllarca birbirlerini bu şekilde idare etmişler. Biz çalışma durumlarına baktığımızda bu personellerimizin yıllardır hiç yıllık izin kullanmadıklarını gördük. Tabiki kullanmazlar. Zaten, imzayı atıp yapmakla yükümlü oldukları işten ayrılıp ertesi sabaha kadar gelmedikleri için izne çıkma gereği de duymamışlar bu arkadaşlarımız.

YÜZÜNÜ OKUTUP ARKA
TARAFTAN ÇIKIYORLARMIŞ!
Biz bu sahtekarlığı önlemek adına belediyeye ‘Yüz tanıma’ uygulaması getirdik. Oraya yerleştirdiğimiz cihaza her gün personeller yüzünü tanıtıp çalıştıkları birimlerine gidiyorlar. Ancak, bunu da bazı personellerimizin suiistimal ettiklerini tespit ettik. Bazı personeller aynı mesai defterinde olduğu gibi cihaza yüzlerini tanıtıp arka kapıdan çıkıp gidiyorlarmış. Bunların hepsini tespit ettik, gereğini yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.