Nefsimize Yenildik

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, partililere hitaben yaptığı konuşmada, “2009 yılında ki Belediye Başkanlığı seçimlerinde nefsimize yenildik. Bunun şahsi meselemiz olmadığını unuttuk” diyerek aynı hataya düşmeyeceklerinin mesajını verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2013 11:33
Nefsimize Yenildik

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, partililere hitaben yaptığı konuşmada, “2009 yılında ki Belediye Başkanlığı seçimlerinde nefsimize yenildik. Bunun şahsi meselemiz olmadığını unuttuk” diyerek aynı hataya düşmeyeceklerinin mesajını verdi.

AK Parti önümüzde ki yıl yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Kurban Bayramı nedeniyle partililerle buluşan Milletvekili Bilgiç, önemli açıklamalar yaptı.

Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in konuya ilişkin açıklaması şu şekilde: “Biz Isparta olarak bunu bir kez tecrübe ettik. Bir kez bunun şahsi meselemiz olmadığını unuttuk ve bir kere nefsimize yenildik. Bizlerin böyle bir lüksü yok. Bu ülke adına Sayın Başbakanımızın içerde ve dışarıda verdiği bu mücadelede bizlere düşen görev onun arkasında durabilmemizdir. Bunun da yolu sandıktan geçiyor.

Bizim sandıkta hem merkezde hem de tüm ilçe ve beldelerde belediyeleri alarak son derece güçlü bir şekilde Isparta senin arkanda dimdik durabiliyor, diyebilmeliyiz. Isparta Ahmet’i, Mehmet’i ya da bir başkasını seçti değil. Isparta senin vermiş olduğun bu mücadelede arkanda dimdik, birlik ve beraberlik içinde durabiliyor demeliyiz. Bizler gerçekten AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’de başlatılan her reformun gururunu yaşıyoruz.

SEÇİMLERİ ALACAĞIZ
Önümüz seçim. Bizim mutlak suretle birlik ve beraber olmamız gerekir. Her günü bayram gibi birlik ve beraberlik içinde geçirebilirsek bizim Isparta’da seçimi almamamız için bir sebep yoktur. Ben inanıyorum ki seçimleri alacağız.

2014 yerel seçimlerinin hangi partinin ya da kimin başkan seçileceği bir seçim olmayacağını belirterek, “Önümüzdeki seçimler bu ülkenin geleceği ve istikbali açısından mihenk taşıdır Belki birileri ülkemizde akan kanın devam etmesinin hevesi ve heyecanı içerisinde olabilir. Bundan siyasi rant elde etmek peşinde olabilir ama biz biliyoruz ki, ağlayan anaların acısı hiçbir şeye değişilmez. O yangın oradadır ve orada kalacaktır.

Eleştiriler olabilir ama yaşanan realite ortadadır. Geçen zaman içerisinde verilmeyen şehitle, ağlamayan analar bu işin en büyük kazanımıdır. Bir şeyler umarak bu memleket içerisinde ufak meselelerden büyük şeyler çıkarmak hevesi, gayesi içinde olan insanlara da bu aziz milletin verdiği cevap nasıl 2002, 2004, 2007, 2009 ve 2011 yıllarında olmuşsa inşallah 2014, 2015’te de aziz milletimiz bunlara gerekli cevabı verecektir diye düşünüyoruz.

ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLER ÜLKEMİZİN GELECEĞİ AÇISINDAN MİHENK TAŞIDIR
Teşkilat olarak da bizim görevimiz aziz milletimizin huzuruna her zamanki gibi birlik ve beraberlikle azimli bir şekilde çıkmaktır. İnşallah bunu da başaracağız. Önümüzdeki yerel seçimler hangi partinin ya da kimin olacağı seçimleri değildir. Önümüzdeki seçimler bu ülkenin geleceği ve istikbali açısından mihenk taşıdır.

Birilerinin fırsat olarak kullanmak istediği veya birilerinin hayal peşinde koştuğu, partimizin oyunun düşmesini kaos olarak mazeret şeklinde ortaya koymaya çalışan gayelerin 2014 ve 2015’te elleri boş çıkacaktır. Kadirşinas milletimiz bize her zaman yaptığımız hizmetler karşılığında teveccühünü layık görmüş ve desteğini hiç esirgememiştir.

İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde AK Parti teşkilatı olarak üzerimize düşen vazifeyi layıkıyla yerine getireceğiz. Hemşerilerimiz de bize gerekli desteği tekrar verecekler ve Isparta’da AK Partili belediyecilik hizmetini gerçek anlamda tatma ve yaşama heyecanı ve mutluluğuna kavuşacaktır”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum