Nevzat Kim Ki...

Isparta’ya ikinci üniversite kurulmasını teklif eden MHP Milletvekili Korkmaz, önergeye AK Parti Milletvekili Özel’in genel kurulda olmasına rağmen destek vermediğini ifade etmişti. Özel bakın nasıl cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2013 14:34
Nevzat Kim Ki...

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, yaptığı değerlendirmede, "Kendisi şık olmadığını biliyor da arkadaşımızın kapasitesi bu kadar biz ikinci üniversite açılması konusunda alt yapısını ilk önce biz yaparız.Muhalefet şunu yaptı bunu yaptı olmayacak bir işlemi orda tamamen siyasi şov anlamında yapılması içi boş yapılan bir çalışma . Bunu ben duyduktan sonra dedim Nevzat bey daha önceden haber etseydin bize komisyon en azından çalışmamız olurdu.Bir bakar burada bizi sanki boş kale buldun gol atmak anlamında yaptığı siyasi ahlaka nezakete sığmıyor diye ben orda ifadem oldu.Beyanatında bunun üzerine genel kurul karıştı kapandı; resmi tutanakta var buyurun bakın bundan dolayı bir karmaşa oldu meclis çalışmaya ara verdi filan o kısmı da yalan beyanda bulunmuş tabi ki komisyon hazır olmadığı için işleme dahi alınmadı.İkinci Üniversite Isparta için gereklimi elbette gerek vakıf üniversitesi çalışması devam ediyor.Yasalaşma aşaması geldiği zaman ona gerekli işlem yapılacak ulaşılacaktır.Burada ki Üniversitemizin Teknoloji Üniversitesi olarak bir kısım üniversite yapılmalıdır.Bunlarla da ilgili çalışmamız var. Belirli bir noktaya da geldik gayret gösteriyoruz. Nevzat kim ki biz onun vagonuna bineceğiz. Kusura bakmasın bu iş yapılacaksa biz yaparız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum