Nevzat Korkmaz’dan Isparta ve Burdur’a Tren Müjdesi

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz,Isparta-Burdur yolcu treni seferlerinin yeniden başlayacağı müjdesini verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2012 13:47
Nevzat Korkmaz’dan Isparta ve Burdur’a Tren Müjdesi

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Isparta ve Burdur kamuoyunda yolcu treni tartışmalarının yoğun olduğu koşullarda, Isparta-Burdur yolcu treni seferlerinin yeniden başlayacağı müjdesini vererek hızlı treninin de biran önce başlatılmasını istedi.

Nevzat Korkmaz, TBMM’nde yaptığı konuşmada, yolun medeniyet demek olduğunu vurgulayarak 4Kasım 2004 tarihinden itibaren illerimizden 3 tren seferinin iptal edildiğini belirtti.

Bu seferlerinbirincisinin Isparta-Burdur seferi olduğunu, 3 Mart 2008 tarihinde Isparta-Burdur-İzmir Göller YöresiEkspresi ile 24 Temmuz 2008 tarihinde ise Burdur-Isparta-İstanbul Pamukkale Ekspresi tren seferlerinin iptal edildiğini ifade etti.

Bu tren seferlerinin iptalinin bölge insanının mağduriyetine neden olduğunun altını çizen Korkmaz, “bu seferler hızlı tren seferlerinin alternatifi değildir” dedi. Korkmaz, Isparta’da 50 bin, Burdur’da da 30 bin üniversite öğrencisinin yaşadığını belirterek “yolcu treninin kaldırılması hatası asla bu insanların olamaz” şeklinde konuştu.

Burdur-Isparta tren seferlerinin yeniden başlatılması için iki ilde toplanan 22 bin imzanın Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan’ın da bulunduğu bir heyetle Ulaştırma Bakanlığına iletildiğini, Isparta-Burdur tren seferlerinin yeniden başlatılması müjdesini aldıklarını vurguladı.

Korkmaz, bu konuya ilgi gösteren Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri teşekkür ederek konu hakkında duyarlılık gösteren bütün vatandaşlara şükranlarını iletti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.