Nevzat Kormaz'dan Sert Eleştiri

Mhp Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz'dan Sert Eleştiri.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2012 10:55
Nevzat Kormaz'dan Sert Eleştiri

Maalesef, bugün de bu masum kavramlar üzerinden bedelini kanla ödediğimiz devletimiz hırpalanmakta, bin yılda tesis ettiğimiz kardeşliğimize ağır darbeler vurulmaktadır. Sormak isterim ki; bir ülke düşünün!... Dağlarında, ovalarında, şehirlerinde insanların can ve mal güvenliği yok. Böyle bir ülkede hangi insan hakkından söz ediyorsunuz?

Mhp Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz açıklamasında“Senelerdir söylüyoruz, AKP’nin hamasi söz ve nutukları yüzlerce şehidimizin canına mal olmuş, PKK sürekli mevzi kazanmıştır. AKP’nin bu sakat anlayışını daha iyi tanıması için milletimizi uyanık olmaya davet ediyoruz.

İki yüz yıldan beri Batı emperyalizmi Türk Milletinin toprak bütünlüğünü, birliğini bozmak adına bazı konuları istismar etmekten hiç vazgeçmez çünkü hep netice alır, çünkü içerimizdeki “millet”, “milliyet” mefhumunu yitirmiş bazı iş birlikçileri bulmakta da hiç zorlanmaz.

En temel hak olan yaşama hakları elinden alınan aziz şehitlerimizi ve sürekli insan hak ve ihlallerine maruz kalan güvenlik güçlerimizi de bir kez daha yâd ediyor ve Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.