İYİ Parti Seçim Bürosu Açıldı

İYİ Parti Seçim Bürosu Açıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2018 13:39
İYİ Parti Seçim Bürosu Açıldı

İYİ Parti seçim sürecinde vatandaşlarla buluşmak dertlerini ve sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerini anlatmak için Aksu Caddesi’nde seçim bürosu açtı. Dualarla açılan seçim bürosunda demokrasinin simgesi ‘seçim sandığı’ da yerini aldı.

İYİ Parti, seçmenleriyle daha özel ve sağlıklı iletişim kurabilmek için Aksu Caddesi’nde seçim bürosu açtı. Dualar eşliğinde açılan seçim bürosunda Demokrasinin simgesi olan seçim sandığının da yer alması dikkat çekti.

Açılışta konuşan İYİ Parti Isparta Milletvekili Adayı Aylin Cesur, “Güzel günlere bir adım daha yaklaşıyoruz. Hür ve demokratik bir Türkiye’ye bir adım daha yaklaşıyoruz. Bu mübarek ramazan ayında seçim büromuzu dualarla açıyoruz. İnşallah hayırlı olur. Bu seçim bürosunda demokrasimizin simgesi olan seçim sandığımız var. Gücümüzü milletimizden alıyoruz, millet iradesiyle inşallah Türkiye iyiye gidecek, Isparta iyiye gidecek” dedi.

Okunan duanın ardından açılış kurdelesi kesilerek seçim bürosu faaliyete geçti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.