Nezaketsizlik!

AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, Belediye Başkanı Günaydın’ın ‘rakibim yok’ ifadelerine tepki gösterdi. Uzaktaş, Günaydın’ı nezaketsizlikle suçladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2013 12:40
Nezaketsizlik!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın ‘rakibim yok’ ifadelerine bir tepki de AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’tan geldi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş, diğer adaylara başarı ve nezaket dileyerek, 'Siyasi arenada kendisine kimseyi rakip görmemek, büyük bir nezaketsizliktir' dedi.

‘Rakip görmemek, siyasi nezaketsizliktir’
Uzaktaş: “Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de seçim süreci başladı. Şu süreçten sonra önemli olan halkın takdirini kazanmaktır. Takdirin neticesi de halkın teveccühüdür. Her ne olursa olsun, halkın tercihini saygı ile karşılamak gerekir. AK Parti büyük bir camiadır. Isparta’da da her zaman halkın takdirini kazanmıştır. Partimize gösterilen teveccühten ötürü de Isparta halkına sonsuz teşekkür ederim. Altını çizerek söylemek istiyorum, parti olarak birçok seçime girdik hiçbir zamanda halkın oyunu cebimizde garanti olarak görmedik. Her zaman halkımızın emrinde olduk. Sayın Başbakanımızın dediği gibi biz bu halka efendilik yapmaya değil, hizmetkarlık yapmaya geldik. Bize bu süreçte çalışmak düşüyor. Güzel şeylerle halkımızın karşısına çıkacağız ve destek isteyeceğiz. Tekrar ediyorum ki hiçbir zaman biz bu seçimi kazandık şımarıklığı içinde olmayacağız. Seçim süreci boyunca halkımızı rahatsız edeci şeyler yapmayacağız. Halkımızın rahatsız olduğu her şeyden bizler uzak duracağız. Diğer aday arkadaşlarımdan da bunu rica ediyorum. Halka zulüm etmeden mücadele edelim” dedi.

HER ADAY SEÇİMİ KAZANMAK İSTER
Uzaktaş, “Siyasette nezaket çok önemlidir. O yüzden hangi partinin adayı olursa olsun, kimseyi rakip olarak görmemek büyük bir saygısızlıktır. Her adayımızı ciddiye alıyoruz ve almak zorundayız. Herkes, herkese saygı duymak zorundadır.”

SDÜ’YE VE BARAJLARA YAPTIĞIMIZ YATIRIMLAR ORTADA
Aday tanıtım töreninde Isparta ile ilgili olarak sık sık SDÜ’nün gösterilmesini eleştirenlere de cevap veren AK Parti Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş: “Herkesi aynı anda memnun etmek kolay değildir. Oraya bütün Isparta’yı da koysak yine eleştirenler olabilir. Barajlara, göletlere, yada bazı kurum binalarına yaptığımız yatırımlar bence eleştirilmemelidir. Çok ciddi paralarla onlar yapıldı.

Sonuçta keyfi uygulamalar değil. Halkımız istedi, bizler yaptık. Süleyman Demirel Üniversitesi’ne yaptığımız yatırımlar ortada. Yıllar yılı SDÜ’ye ayrılan bütçe artıyor. Son olarak ayrılan bütçe Belediye’nin bütçesinden çok ama çok fazla. Yine Üniversitemiz ve hastaneleriyle ilgili büyük sorunları çözdük” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum