Nihayet!

Yalvaç Devlet Hastanesi’nde bir süredir yaşanan idari belirsizlik sona erdi ve dün tekrar atanacağını duyurduğumuz önceki Başhekim Op. Dr. Ceyhun Coşkun göreve başladı.

Yayınlanma:
Nihayet!

Op.Dr. Ceyhun Coşkun’un Yalvaç Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine tekrar atanarak göreve başlamasının ardından ilk ziyaretçileri Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı M.Alperen Özer oldu.

Ziyaret sırasında Ak Parti İlçe Başkanı Özer ile birlikte İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Balkanı Zehra Altun ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda parti üyesi vatandaş da hazır bulundu ve Başhekim Coşkun’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ak Parti İlçe Başkanı Özer, ziyarette yaptığı kısa konuşmada Op.Dr. Ceyhun Coşkun’u tekrar Yalvaç’ta görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özer, “Başhekimimiz sayın Ceyhun Coşkun ilçemizde görev yaptığı süre boyunca gerek kişiliği ile gerek çalışkanlığı ile tüm halkımızın sevgisini kazanmış oldukça değerli biri. Kendisinden bir süre ayrı kaldık, bu bizleri oldukça üzdü. Ancak uzun uğraşlarımız sonucu tekrar kendisini aramızda görmekten dolayı oldukça sevinçliyiz, inanıyoruz ki kaldığı yerden çalışmalarına devam ederek Yalvaç Devlet Hastanesi’nin gelişimi için katkı sunacaktır. Kendisine hayırlı olsun derken, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Yalvaç Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ceyhun Coşkun, kendisine verilen desteğe teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Yalvaç benim ikinci memleketim oldu, benim için Senirkent neyse Yalvaç’ta öyle, burada güzel dostluklar edindim, zaten beş yıldır beni tanıyor insanlar nasıl çalıştığımızı neler yaptığımızı biliyorlar, bana verilen bu destek için herkese teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de Yalvaç için hastanemiz için güzel hizmetler sunacağız. Bu arada Hastanemiz için desteklerini esirgemeyen başta bakanlık yetkilileri ve milletvekillerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. Başhekimi Op.Dr. Coşkun, tomografi cihazının faaliyete geçirilmesi hazırlıklarının sürdüğünü önümüzdeli Cuma günü cihazın çalıştırılmaya başlanacağını da müjdeledi. Hastane ek binası yapım işinde de bir sorun bulunmadığı ve sürecin işlemeye devam ettiğini belirten Coşkun eksik olan uzman doktor kadrolarına da önüüzdeki günlerde atama yapılmasının beklendiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.