Nihayet Velilerin Sesi Duyuldu

Nihayet Velilerin Sesi Duyuldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2019 12:09
Nihayet Velilerin Sesi Duyuldu

Belediye, üç yıldır okulun önüne üst geçit yapılması isteyen Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu öğrenci velilerinin sesini duydu ve konuyu meclis gündemine aldı.

Demirköprü mevkiinde bulunan ve önünden Adnan Menderes Bulvarı geçen Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam – Hatip Ortaokulu yönetimi ve velileri, öğrencilerin yolda karşıdan karşıya geçerken yoğun olan trafik nedeniyle çarpılma tehlikesi yaşamalarından dolayı söz konusu yola üst geçit talebinde bulunuyor. Hatta, bu konuda geçen yıl Okulun Okul Aile Birliği Yönetimi, Okul Müdürü ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısını ziyaret ederek bu konudaki taleplerini yinelemişlerdi. Ancak, konu hakkında yaklaşık bir yıldır bir çalışma yapılmıyordu.

NİHAYET KONU, BELEDİYE MECLİSİ GÜNDEMİNE ALINDI
Muhsin Kiremitçi İmam – Hatip Ortaokulu yönetimi ve öğrenci velilerinin talebi nihayet gündeme geldi ve Belediye Meclisinin Ocak ayı toplantı gündemine alındı. Meclisin, geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan ilk toplantısında gündemin yedinci maddesinde bulunan; imar planı tadilatlarının görüşülmesi bölümünde yer adı. Söz konusu madde, gündeme ‘CİMER Merkezine yapılan başvuru ile ilimiz Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam – Hatip Ortaokulu velilerinin okul önüne yaya üst geçidi yapılması teklifi’ olarak alınırken, gündem maddesi diğer imar konuları ile birlikte İmar Komisyonuna havale edildi.

KOMİSYON KONUYU ARAŞTIRACAK
İmar Komisyonu, kendisine havale edilen bu konu hakkında yapacağı araştırma ve çalışmalar hakkında bir rapor hazırlayarak, Cuma günü yani yarın yapılacak olan Meclisin Ocak ayı son toplantısında meclise sunması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum