Niyazi Can’ın Tayini İstanbul’a Çıktı

Isparta Vali Yardımcısı Niyazi Can’ın, son çıkan Vali Yardımcıları Kararnamesiyle tayini İstanbul Vali Yardımcılığına çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2013 14:10
Niyazi Can’ın Tayini İstanbul’a Çıktı

2008 yılında Germencik Kaymakamlığı’ndan Isparta Vali Yardımcılığı görevine atanan Niyazi Can, İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atandı.

ISPARTA’DA HANGİ BİRİMLERDEN SORUMLUYDU?
“İl Müftülüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Emniyet Komisyonu, İl Polis Disiplin Kurulu Başkanlığı, İl Trafik Komisyonu Başkanlığı, Firar, Bakaya ve Yoklama Kaçaklarını Tespit ve Takip Komisyonu, İl Yazı İşleri Müdürlüğü, İl Mahalli İdareler Müdürlüğü, Hükümet Binası Daire Amirliği, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, (Milli Müdafaa Mükellefiyetleri Komisyonu Başkanlığı), Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü, Protokol ve Milli Bayramlar Kutlama Komitesi Başkanlığı” Isparta’da başarılı çalışmalara imza atan Can’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

YERİNE KİM ATANDI?
Isparta Vali Yardımcılığına, Kilis Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan atandı.
İçişleri Bakanlığı tarafından Vali Yardımcıları ile Kaymakamlar kararnamesi resmi gazete yayınlanarak yürürlüğü girdi. Kararnameye göre Kilis'te görev yapan tüm vali yardımcılarının yerlerine atama yapıldı. Kararname şöyle: "Kilis Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan, Isparta Vali Yardımcılığına atandı.

YENİ VALİ YARDIMCISININ ÖZGEÇMİŞ
1957 yılında Antalya' nın KAŞ İlçesinde doğdu. 1975 yılında Antalya Lisesini, 1980 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. Sırasıyla G.Antep Araban, Batman Sason, Denizli Serinhisar, Samsun Terme Kaymakamlıkları ile Şanlıurfa, Niğde, Osmaniye, G. Antep, Zonguldak ve Adıyaman Vali Yardımcılıklarında bulundu. Halen Kilis Vali Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce konuşabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.