Nöbetçi Vekil İftira Atıyor

Partisinin il danışma meclisi toplantısında konuşan AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, hem Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın hem de MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında sert açıklamalarda bulundu. Özel’in bu açıklamalarına MHP kanadından yanıt gec

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2013 11:47
Nöbetçi Vekil İftira Atıyor

Partisinin il danışma meclisi toplantısında konuşan AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, hem Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın hem de MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında sert açıklamalarda bulundu. Özel’in bu açıklamalarına MHP kanadından yanıt gecikmedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, partisinin Uluborlu’da yapılan il danışma meclisi toplantısında ağır eleştirilerde bulundu.

Çözüm sürecine ilişkin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında “çocuğu ve merhameti olmayanlar bu süreci anlayamaz” diyen Milletvekili Özel, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın da Çünür’de açıkladığı 2 parselin dışında 1 parsel daha olduğunu ileri sürdü. AK Partili Özel’in bu açıklamalarına MHP kanadından yanıt gecikmedi.

Milletvekili Özel’i nöbetçi milletvekili olarak nitelendiren MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Başkan Günaydın’ın iddia edilen üçüncü arsasıyla ilgili “Milletvekili Recep Özel hem Ankara’da hem de Isparta’da nöbetçi vekillik yapmaktadır. Zaman zaman çıkıp tuhaf açıklamalarda bulunuyor. Yine partisinin Uluborlu’da yapılan nöbetçi toplantısında konuşmuş.

Belediye Başkanımızın Çünür’deki arsalarıyla ilgili açıklamalarda bulunmuş. Ne olup olmadığını bilmeden iftira atmaktadır. Biz Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’a sorduğumuzda Milletvekili Özel’in bahsettiği ve aslında bildiği 100 metre karelik yer eklentidir. Yani sosyal tesis olarak, sağlık ocağı olarak terk edilecek bir yer. Sanki yeni bir arsası varmış gibi, haksız kazançla alınmış gibi dürüst insanlara atılan haksız iftiradan başka bir şey değildir. MHP’nin belediye başkanlığı dönemiyle ilgili her türlü tartışmaya hazırım” dedi.

Özel’in MHP Genel Başkanı Bahçeli hakkında yaptığı açıklamalara da değinen MHP İl Başkanı Yalçın, “Hasiyetli ve onurluysa genel başkanımızdan özür dilemelidir. Herkes haddini bilmeli. Hüseyin Çelik’in yapmış olduğu açıklamalardan esinlenmiş. Bir insanın evlenmemesi ve çocuğu olmaması bir eksiklik değil. Bu bir siyasi gaftır.

Çocukları olmayandan, evlenmeyenlerden bir milletvekili olarak özür dilemelidir. Bu insanları rencide etmiştir. Sayın Başbakan’ın da çocukları vardır. Onların ne kadar hayırlı olduğu görüyoruz. Bu ülkeyi karşılıksız seven herkes sayın genel başkanımızın evlatlarıdır. Biz bu ülke için canımızı seve seve veririz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum