Nüfus Müdürlüğü Yeni Yerinde

Valilik Binasında Hizmet Veren Nüfüs Müdürlüğü Yeni Adresine Taşındı.

Yayınlanma:
Nüfus Müdürlüğü Yeni Yerinde

Yıllarca Valilik binası zemin katında hizmet veren İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, önceki günden itibaren geçen yıl Merko AVM olarak hizmet veren eski Sümerbank Caddesindeki adrese taşınarak burada hizmet vermeye başladı.

Bu konuda Ankara’dan gerekli onayın geldiğini ve Müdürlük olarak 28 Aralık 2015 Pazartesi gününden itibaren yeni yerde hizmet vermeye başladıklarını ifade eden İl Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü Muhsin Demir, konu ile ilgili olarak yaptı açıklamada şu bilgileri verdi; “Bilindiği gibi Isparta Valiliği Hizmet binasının yapıldığı 1960’lı yıllardan bu yana Valilik Hizmet Binasının zemin katında hizmet vermekteydik.

Gerek Isparta nüfusunun artması gerekse Müdürlüğümüzün yaptığı iş ve işlemlerin artması nedeniyle mevcut hizmet yerinin yetersiz gelmesi üzerine yeni yer arayışlarına girdik.

“ANKARA’DAN ONAY GELDİ”
Bu doğrultuda; Isparta Merkez Tüketim Kooperatifi (Merko)’ne ait olan, kooperatif mülkiyetinde bulunan ve geçtiğimiz yıllarda da kooperatif tarafından AVM olarak hizmet veren eski Sümerbank Caddesi üzerindeki binanın bordum ve zemin olmak üzere iki katını yeni hizmet yeri olarak belirledik ve durumu Ankara’ya bildirdik. Ankara’dan da beklediğimiz onayın gelmesi üzerine Merko yönetimiyle de gerekli anlaşma ve sözleşmeler imzalanarak söz konusu yere taşındık.

“TAŞINMA İŞLEMİ BİTTİ, HİZMET VERMEYE BAŞLADIK”
Bu çerçevede; Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğü olarak 28 Aralık 2015 Pazartesi gününden itibaren yeni hizmet yerine taşındık ve hizmet vermeye başladık. Taşınma işlemini vatandaşlara verilen hizmeti de aksatmadan yürüttük ve hafta sonu da tamamen taşınma işlemini bitirdik. Bundan böyle, Nüfus Müdürlüğü ile ilgili iş ve işlemleri olan tüm vatandaşlarımızı yeni yerimize bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.