Nuhoğlu Açtı Ağzını, Yumdu Gözünü

Ak Parti Milletvekili Adayı Suat Kolıkırığın geçtiğimiz gün yaptığı eleştirilere cevap MHP Milletvekili Adayı Ziya Nuhoğlu’ndan geldi. Nuhoğlu çok sert sözlerle cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2011 13:58
Nuhoğlu Açtı Ağzını, Yumdu Gözünü

CHP’nin MHP’yi asansör olarak kullandığını iddia eden Kolukırık’a yanıt Nuhoğlun’dan geldi. MHP Milletvekili Ziya Nuhoğlu sert bir uslubla hazırladığı yazılı cevapta Akp’yi ve Kolıkırık’ı kaplaşmacı bir siyaset tarzı güdmekle suçladı.

‘Pot üstüne pot, çam üstüne çam deviriyor’diyen Nuhoğlu ; ‘Alışık olduğumuz AKP ağzının son numarası Isparta 3.sıra adayı, şuursuz laflar ve saçmalıklarıyla toz kaldırmaya çalışıyor. Neymiş MHP’yi CHP asansör olarak kullanıyormuş, Türkeş’in MHP’si asla böyle yapmazmış, MHP özünden kopmuş bir partiymiş bir sürü safsata ve hadsizlik. Açıkça görülüyor ki İmralı ile, Kandil ile görüştüğünü resmi ağızlardan ve pek çok kaynaktan doğrulayan bir iktidarın 2011 yapımı icraatlarının kamuoyuna hesabını veremeyenler akıllarınca saldırı siyaseti uygulamaya çalışıyor. Daha dün AKP’nin rakiplerini 1960 model siyaset yapmayla suçlayan bu çokbilmişe sormak lazım bu kendi yaptığı kaçlı yılların siyasetidir? Sağ-sol düşmanlığı üzerine kurulu, kamplaşmacı, CHP’yi düşman kabile, bunun karşısında düşman sağ ordusu gören siyaset, Suat Bey, söyle bakalım kaçlı yılların siyasetidir? Yeni yetme AKP ağzını iyi benimsemiş, Kürt açılımının mutfağında olmakla övünüp Türkmen elinde siyasi propagandaya soyunacak kadar basiretten yoksun bu kişi utanmazca MHP’nin meşruiyet alanına saldırıyor. MHP özünden kopmuş bir partiymiş, sen kim oluyorsun? İnsana biraz insaf, biraz terbiye, “edep ya hu” derler.

Hem fikir planında, hem aksiyon planında önce ülkem ve milletim diyen soylu bir hareketin mensuplarıyız. MHP’lilerin ocağı da, toprağı da, vatanı da uğruna her şeyini feda edecekleri Türkiye’dir.

Milliyetçilerin bulunduğu kutsal alan ne AKP’lilerin gecekondu kuracakları boş bir arsa, ne de istediği yere çadır kuracakları sahipsiz bir yerdir. Bu tür edep tanımaz ve seviyesiz üslup sahiplerine her sınır aşımlarında meşru müdafaa hakkını kullanıp bundan sonra hak ettiği cevabı misliyle vereceğimi kıymetli Isparta kamuoyuna saygıyla bildiririm’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum