Nuhoğlu Aday Adayı

Çevre Yüksek Mühendisi Ziya Nuhoğlu MHP'den Milletvekili Aday Adayı olacağını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2015 23:10
Nuhoğlu Aday Adayı

Ziya Nuhoğlu; “Bu hareketin içinde olmaktan her zaman gururduydum, etmeye de devam edeceğim. 30 senedir içinde olduğum ve son 20 senedirde Isparta teşkilatı ile omuz omuza görev yaptığım bu harekette partimiz ne görev verdiyse, neyi emrettiyse gereğini en layıkıyla yerine getirdim. Aday olmam konusundaki kararımı davaya gönül vermiş ve yıllardır beraber olduğumuz arkadaşlarımla karar verdim yani benim kararım dava arkadaşlarımın da kararıdır. Biz böyle yetiştik, tarzımız bu. Aldığımız kararları el birliğiylebir ve beraber uygulamak siyasi üslup ve prensibimizdir” dedi.

Nuhoğlu;” Isparta’nın son 10 yıldır genel bütçeden yeteri kadar hizmet alamadığını, adeta dışlanmış, kendi kabuğuna, kendi kaderine terkedilmiş bir şehir olarak kalkınmada geri kaldığını ve sadece öğrencinin üç-beş kuruşuna muhtaç hale getirildiği bir memlekete dönüştüğünü” de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum