Numan Kurtulmuş Neden Gelmedi?

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un katılımıyla dün SDÜ'de Akademik Yıl açılış töreni düzenlenecekti. Ama program beklenmedik bir şekilde iptal edildi. Halbuki Kurtulmuş dün de bugün de 30 kilometre ötedeki Burdur'da.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2014 13:48
Numan Kurtulmuş Neden Gelmedi?

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un SDÜ'de bugün için planlanan ilk ders planı sürpriz bir şekilde iptal edildi. Dün Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin açılış töreni için Burdur'a gelen, geceyi komşu ilde geçiren Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un SDÜ programını iptal etmesi dikkat çekti. Kurtulmuş, 30 kilometre ötede kentte iken SDÜ'nün 2014-2015 Akademik Yıl açılış törenine katılma programını iptal etmesi farklı yorumlara neden oldu.

BAŞBAKAN'IN PROGRAMI YOK
Öte yandan Akdeniz'de yer alan 'SDÜ Akademik Yıl açılış töreni ertelendi, Başbakan gelebilir' haberine Ankara kaynaklı yalanlama geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun SDÜ Akademik Yıl açılış törenine katılmasıyla ilgili herhangi bir plan ve programın olmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum