Numan Tamer’i Görevden Almasını Değerlendirdi

SDÜ Rektörü Prof. Dr. İbicioğlu Basın Kulübü programında Rektör Yardımcısı Numan Tamer’in görevden alınmasını değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2014 15:16
Numan Tamer’i Görevden Almasını Değerlendirdi

SDÜ Rektörü Prof. Dr. İbicioğlu, başta Rektör Yardımcısı Numan Tamer olmak üzere yaşanan ayrılıkları da canlı yayında değerlendirdi.

İbicioğlu, "Bazen zorunluluktan bazen de kan değişikliği gerekiyor. Bazen de arkadaşlarımızın özel işleri çıkıyor. Devlette süreklilik esas. Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın belirli alanlar da kendi iş yoğunlukları olabiliyor. Her kurumda ve yönetimde olduğu gibi değişikle yola devam ediyoruz. Hepimiz nihayetinde üniversite için çalışıyoruz. Benle birlikte çalışmak kolay. Arkadaşlar hızlı olduğumu ve çabuk hareket ettiğimi söylerler. Zaman dar, çok şey yapmak istiyorsunuz. Beklentiler yüksek.

Türkiye’nin ve Isparta’nın hedefleri var. Bazı durumlarda fıtrat uyuşmazlıkları olmayabilir. Beraber çalıştığımız arkadaşların mutlu olduğunu düşünüyorum. Üretken olduktan sonra hiçbir problem yok. Amaçları arkadaşlarımızla belirlerim. Belirledikten sonra son sürat çalışılmasını isterim. 2 yılda olacak şeyin 6 ayda bitirilmesini isterim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum