Nuri Özkul Partisini Ziyaret Etti

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Nuri Özkul, partisinin il merkezine gelerek İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2015 12:09
Nuri Özkul Partisini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Aday Adayı Nuri Özkul, partisinin Isparta İl Merkezi'ne gelerek il başkanlığı ve merkez ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Özkul burada yaptığı açıklamada "Bildiğiniz gibi ben de Nuri Özkul olarak 7 Haziran milletvekilliği seçimlerine ilimiz Isparta’dan aday adayıyım. Yakın geçmişte nöbeti devralan İl Başkanı Senayi Demirkol’a , yönetim kurulu üyelerine, merkez ilçe başkanımız Talimdar Üzümcü’ye ve Merkez ilçe kurulu üyelerine hayırlı olsun demeye, başarılar dilemeye geldim. Cumhuriyet tarihimizin bu en önemli seçiminde, örgütlerimizin önderliğinde 100 günlük bir seçim kampanyasını yürüteceğiz" dedi.
Özkul açıklamasında "Onlarca aday adayı arkadaşımla birlikte örgütlerimizin uyumlu bir atmosferde çalışacaklarına ve 7 haziran günü CHP’nin Isparta’da birinci parti olacağına inanıyorum.Isparta halkının bizi dinleyeceğine, empati yapacağına ve sonuçta Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’mizin önünün açılmasına destek vereceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Özkul parti ziyaretinin ardından Isparta Gazeteciler Cemiyetini'de ziyaret ederek Başkan Şevket Karahan ile bir süre sohbet etti.

Özkul, önümüzdeki günlerde de merkez ve ilçelerde ziyaretlerini sürdürecek.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.