Nuri Özkul Sahaya İniyor

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Nuri Özkul, ön seçim çalışmaları için sahaya iniyor. Özkul, yarın Isparta'da çeşitli temaslarda bulunacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2015 15:38
Nuri Özkul Sahaya İniyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Nuri Özkul, yarın partisinin Isparta İl Merkezi'ni ziyaret edecek. Özkul'un saat 13:30'da yapacağız parti ziyaretinin ardından kentte çeşitli temaslarda bulunacağı ve Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret edeceği öğrenildi.

Öte yandan sosyal medya hesabından parti içine de çeşitli mesajlar gönderen Nuri Özkul, "Yakından ilgilendiğim iki il başta olmak üzere CHP tüm Türkiyede aday patlaması yaşıyor. Antalya'da 200, Isparta'da 20'ye yakın başvuru var. Bu seçimlerde her ildeki vekil sayımızı %25 artıracağımızı düşünüyorum. Biz aday adayları üyelere kendimizi tanıtacağız, neden vekil olmak istediğimizi anlatacağız. Ama hangi yöntemle, nasıl? Örgütlerimizin bu süreçte her adaya eşit uzaklıkta olması ve bizlere fırsatlar yaratması gerekiyor. Bazı üyelerden güzel temenniler duyuyorum. "Partimiz kazansında kim kazanırsa kazansın" diyorlar. İşte seçmen olmanın dayanılmaz ağırlığı burada başlıyor. Aynı Dünya görüşüne sahip olsak bile, aynı partinin felsefesine, programına inansak bile hepimiz ayrı ayrıyız. Aynı anne babadan olan aynı iklim koşullarında yetişen iki kardeş arasında bile, bırakın aldıkları eğitimi, deneyimlerini, birikimlerini uzmanlıklarını:başarı anlayışı, yetenek, azim ve kararlılık bakımından derin farklılıklar olabiliyor. Biz üyelere düşen görev tercih edeceğimiz adaylarda kişisel yakınlığımızdan ziyade hem partimizin hemde halkın ihtiyaç duyduğu vekil profilini arayıp bulmaktır. Çünkü bizim 29 Martta seçtiğimizi 7 Haziran'da halk seçmeyebilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.