Nuri Özkul'dan Mektup Var

Nuri Özkul'dan CHP üyelerine açık mektup var!

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2015 18:11
Nuri Özkul'dan Mektup Var

CHP Milletvekili Aday Adayı Nuri Özkul, CHP üyelerine açık mektup yazdı.

İşte Özkul'un o mektubu; CHP’nin gerçek ve değişmez sahibi üye arkadaşım, Sevgili Partilim,

20 Mart 1959 yılında ŞARKİKARAĞAÇ, Çiçekpınar Kasabası’nda doğan çocukluğunda gaz lambasında ders çalışan, cıslavat ayakkabı giyen sabah bulgur pilavı akşam yine bulgur pilavı yiyen tarlada pulluk, harmanda düven süren içinizden biriyim. İlkokulu doğduğum kasabada, Liseyi Şarkîkaraağaç’ta tamamladım. Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunuyum. Ayrıca Optisyen’lik eğitimi aldım. Antalya’ya yerleştiğimden bu yana birkaç şubesi olan bir optik şirketi kurdum ve kendi eczanemi yönetiyorum.

Siyasetle on beş yaşlarımda Şarkîkaraağaç Halk Evi ve CHP Gençlik kollarında tanıştım. 78 kuşağı bir CHP’liyim. Meslek hayatıma Şarkîkaraağaç ’ta başladım. SODEP ve SHP’nin ilçe yönetimlerinde görev aldım. 1992 de CHP Şarkîkaraağaç İlçe Örgütü’nün kuruluşuna öncülük ettim. 1994 yılında Şarkîkaraağaç ‘ta SHP İl Genel Meclisi birinci sıra adayı olarak seçimlere katıldım. 1999 yılında Antalya Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi olarak seçilip 5 yıl görev yaptım.

Sivil toplum kuruluşlarına verdiğim önemle önce meslek örgütümüz olan Antalya ve Akdeniz bölgesi Gözlükçüler Derneğinin, daha sonra Hasta Hakları Derneğinin(HAYAD) kuruluşunu gerçekleştirip uzun yıllar Genel Başkanlığını yaptım. Binlerce hastanın sorununu çözerek yaşam hakkına sahip çıktım. Sağlık sömürüsüne karşı kamunun çıkarlarını korudum. Antalya Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu üyesi olarak hem insan hakları hem de hasta hakları konusunda topluma yararlı hizmetler verdim.

2011 yılında Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP’den Antalya Adayı olarak partim için siyasi çalışmalara katıldım. Evliyim ve Bilkent üniversitesi öğrencisi biri erkek biri kız iki çocuğum var.

Değerli Cumhuriyet Halk Parti Üyesi, toplumsal konulara ilgi duyduğum lise yıllarımdan bu yana, her zaman yaşadığım en küçük çevreden başlayarak; beldemin, ilimin ve ülkemin gelişmesi, insanların mutluluğu yönünde duyarlı davrandım. Hayatımın her döneminde ve her yerde eşitlikten, gerçek demokrasiden ve özgürlükten yana oldum. Bireysel çıkarları değil, toplumsal yararları gözettim. İnsan hakları, sosyal demokrasi, dayanışma, barış, özgürlük, emek, katılımcılık, çoğulculuk, saydamlık, hukukun üstünlüğü, bilim ve çağdaşlık, sahiplendiğim değerler olmuştur.

Bildiğiniz gibi 7 Haziran 2015 tarihinde Genel Seçimler yapılacaktır. Bu seçimler tarihi bir değer taşıyor. Bu seçimlerin önemi, sadece meclise milletvekilleri göndermek değildir. Bu seçimler aynı zamanda ülkeyi sivil diktatörlüğün pençesinden kurtarıp, insanlık onuruyla bağdaşık, insanca ve hakça bir düzen kurma fırsatıdır. Isparta için hayatın küçük gerçeklerini unutmadan büyük hayallerim var.

Mecliste sizi temsil etmek, haklarınızı almak, Isparta’yı kalkındırmak için 29 Martta yapılacak olan ön seçimde sizlerden Nuri Özkul’a oy istiyorum.

En az yaptıklarımız kadar, yapmadıklarımızdan da sorumluyuz.

Hepinize en iyi dileklerimle, sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum